Milyen MP3 lejátszót ajánlanátok színházi előadások hangosítása céljára?
Egy amatőr színitársulatnál úgy gondoltuk, jobb megoldás lenne egy MP3 lejátszó vétele a kiöregedett, gyakran hibásan működő mini-hifi helyett, mint egy új CD-lejátszó vásárlása.
Ami fontos lenne:
- üzembiztos, strapabíró működés hardveresen és szoftveresen is,
- nagy méretű, jól kitapintható, "kattanó" gombok (véletlen mellényomás lehetősége kizárva),
- hálózati táplálás lehetősége (nehogy rosszkor merüljön le az elem...),
- olyan egyszerű kijelző (nem kell színes), amin jól látszik a játszott zene címe, sorszáma, időtartama, és a következő szám sorszáma/címe is,
- ismerje a mappákat (egyes darabok zenéi mappákba lennének rendezve),
- FONTOS: a mappákban levő számokat ne csak névsorban, vagy véletlenszerű sorrendben tudja lejátszani, hanem lehessen definiálni tetszőleges lejátszási listát, ahol adott sorrendben szerepelnek a számok (akár egy dal többször is), és ezeket el lehessen menteni,
- rendelkezzen olyan szabványos hangkimenettel, amivel bármilyen erősítőre/hangkeverőre rá lehet kötni, és a kimeneti hangminősége is megfelelő.
Nem vagyok járatos az MP3-lejátszók világában (nekem sosem volt), így lehet, a legtöbb lejátszó megfelel a fenti követelményeknek, de az is lehet, hogy csak pár típus jöhet szóba.
Ezért kérem a segítségeteket.
Előre is köszönöm!
Martin
Amit kérsz, olyan nincs. :D
Legegyszerűbb akkor már egy laptopot vinni, Én is azzal csinálom.
Szomorú vagyok, ha nem létezik ilyen... :)
Azt hittem, egy profibb mp3-lejátszónak nem nagy ügy, amiket leírtam...
A laptoppal csak az a gond, hogy kevésbé tartom őket megbízhatóbbnak, mint egy egyszerű, csak zenelejátszásra használható eszközt. Hiszen minél bonyolultabb valami, annál több a hibalehetőség.
És, ha pl. valaki egyszemélyben világosít+hangosít, egy kézben tartott eszközön könnyebb lenne megnyomni egy gombot, mint a fénypult kezelése mellett még "egerészni" is...
15-20 ezer Ft lenne rá, állítólag annyiért már asztali mp3-lejátszó is kapható. Abban a kategóriában sincs megfelelő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!