Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Melyiket vegyem meg PS3 vagy...

Melyiket vegyem meg PS3 vagy XBOX360?

Figyelt kérdés
Az XBOX360-ról azt hallotam hogy hamar hibásodik és mehet a szemétbe ez igaz?

2012. szept. 1. 13:28
 1/9 anonim ***** válasza:
Az Xbox -nál ez csak a 2008 előtti gépekre igaz az új Slim gépekkel már nincs probléma.Nekem van PS3 és Xbox is mindkettő jó gép.De az is szempont hogyha multizni akarsz akkor azt a konzolt vedd ami az ismerőseidnek is van hogy tudjatok együtt játszani.
2012. szept. 1. 13:38
 2/9 anonim ***** válasza:
A PS3 korábbi verziói sem voltak igazán jók (sárga led) probléma előfordult ott is bőven de a mostaniakra már ez sem igaz javították ezt a dolgot is.
2012. szept. 1. 13:41
 3/9 A kérdező kommentje:
Akkor jó mert én XBOX-ot akarok venni inkább csak mondták hogy gyorsan romlik ezért elment tőle a kedvem.
2012. szept. 1. 13:42
 4/9 anonim ***** válasza:

Nézd meg a két konzolon elérhető exkluzív játékok listáját, amelyik jobban bejön, azt vedd meg!

Talán még a PS3 malmára hajtom egy picit a vizet a PSN-nel és a PS Plus-szal is: előbbi ugyanis ingyenes, így ingyen tudsz multizni, a PS Plus-ra pedig lehet venni előfizetést, cserébe azonnal kapsz egy rakás játékot (nem éppen a gyengébb fajtából, sőt), cloud save-et, illetve egy csomó akciót is.

2012. szept. 1. 20:52
 5/9 anonim ***** válasza:
Azért ne felejtsük el a PSN fiaskót sem mikor feltörték 1 éve 30 millió felhasználó banki adatait és egyéb dolgokat zsákmányoltak Hackerek szerintem elég siralmas dolog.
2012. szept. 1. 21:55
 6/9 anonim ***** válasza:

[link]

Ezen a helyen most jó áron van az Xbox360 Slim 250GB vinyóval.

2012. szept. 1. 23:47
 7/9 anonim ***** válasza:

Pont a támadás miatt lett biztonságosabb a PSN, hogy a mai napig is kellöen védve legyen és ne forduljon elö még egy ilyen.

Az Xbox Live is egyszer karácsonykor beadta a derekát a túl nagy forgalom miatt, szóval minden rendszernek volt hibája, mára ezek már eltüntek, ahogy a 3LED és a YLED is.

2012. szept. 2. 08:17
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem a az hogy túlzsúfoltság miatt vagy Hacker támadás által állt le valami az két külön fogalom.Az első szitut nézzük ott nem károsultak anyagilag a felhasználók és nem egy hónapig volt leállva a Live.Attól hogy a PSN-t betámadták még nem jelenti hogy biztonságosabb lett,ez ugyan az ha egy bankból elektronikus úton tűnne el a pénzem még ha kártalanítanának is én már nem tudnék bízni bennük többet,van erre egy mondás "a kivétel erősíti a szabályt".
2012. szept. 2. 10:19
 9/9 anonim ***** válasza:
A ps3 ra a netért csak akkor kell fizetni ha ps+ szeretnél ami évi 40 ingyenes játék. amúgy nem kell megadni a bankszámlaszámot megadni hanem feltöltőkártyát venni és nem lesz ilyen baly hogy lopják a pénzt. Amúgy azóta jóval nagyobb a biztonság (gondolom) hogy ne történjen ilyen probléma.
2012. szept. 2. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!