Megvegyem ez a tévét?

Figyelt kérdés

Venni szeretnék egy új tévét, kb: 180.000-200.000 Ft-ig

nézegetem a neten pár tv t és egyet találtam, mi a véleményetek és akinek volt vagy ismeri/ért hozzá az írjon kérem róla, vagy ha más tévé lenne jó ebben az ár kategóriába vagy még talán szánnék rá egy 10.000 Ft-t.

Ez a tévé lenne az:

Samsung UE40ES6100

[link]

#Samsung #3D #Smart TV #LED #TV #Samsung UE40ES6100
2012. szept. 1. 11:52
 1/6 anonim ***** válasza:

Analóg tunerrel???

Felszíni sugárzásban már csak digitális van, kábelszolgáltatók is már digitális jeleket kapnak és azt konvertálják MÉG(!) analógba, hogy ne kényszerítsék ügyfeleiket digitális jelek vételére alkalmas készülék vételére, azt küldik a kábeleikbe.

Ki tudja meddig?

2012. szept. 1. 12:06
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

" Támogatott szabvány DVB-T/C (kábel TV és földi sugárzáshoz)"

Azért ebben van kétféle digitális tuner is. Hülye a leírás.

Viszont én azért nem venném meg, mert nincs benne modulfogadó, az előfizetői kártyákhoz.

2012. szept. 1. 12:20
 3/6 A kérdező kommentje:

[link]

itt több és jobb leírás van!

2012. szept. 1. 12:47
 4/6 anonim ***** válasza:

[link]

Szerintem jó kis TV nézd ezt linket jobb a leírás.

Ha TV akarsz itt keress mert a legjobb árat is kidobja nem csak a specifikációt.

2012. szept. 1. 13:52
 5/6 anonim ***** válasza:

[link]

Ez is egy nagyon jó TV egy kicsivel többe kerül.

Egyébként nekem is Samsung TV-m van 200Hz-es.

A Samsung gyártja jelenleg a legjobb Tv-ket LED,LCD,3D a világpiacon 26%-ot birtokol a részvényekből e-három típus eladásából nem véletlenül!!A maradék eloszlik a sok márka között(van egy pár)!

Szerintem csak Samsung márkába gondolkozz és tudsz venni olyan DVD Blue-ray lejátszót ami hozzá való szintén Samsung a kettő együtt verhetetlen!

2012. szept. 1. 14:16
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekem Samsung TV-m volt, elromlott kiküldték Bécsbe javítani, 6hét alatt nem kaptam vissza, adtak (megegyezéssel) egy LG-t...

Ezzel együtt nem azt vontam le, hogy rossz a Samu, csak azt, hogy a garanciájuk csapnivaló...

2012. szept. 2. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!