Mi a véleményetek a Playstation 3 (PS3) konzolról?
ps3:
SONY
Van benne blu-ray olvasó
Ingyen multi
halk
waretzolni nem lehet, vagy csak rohadt nehez lehet
xbox:
nem SONY, hanem mikrofos
nincs benne blu-ray olvasó
könnyű vele warezolni
fizetős multi
hangos
Egyetértek az előzőekkel, tényleg jó konzol, bár ők elég fanboyok.
Rengeteg jó exkluzív játék, blu-ray lejátszó, ingyen multiplayer, egy teljesen jó konzol, rossz véleményem nekem sincs róla (nem tökéletes, de nincs semmi olyan hibája, ami miatt megbánná bárki is a vételét).
Az új slim xbox már eléggé halk, sőt a sp3 slimnél szokták mondani, hogy hangosabb, mint a sima, mondjuk manapság tök mind1 melyiket veszed rosszul egyikkel se jársz.
Amúgy komolyan ez az érv a PS3 mellett, hogy van benne blu-ray meghajtó? Én inkább az ingyenes online játékot és a PS+ emelném ki, amivel egy csomó játékot kapsz ingyen, amíg tart az előfizetés.
A blu-ray pedig, hogy őszinte legyek, ha nem lemezen lennének a játékok és meglehetne őket venni a netről, mint az arcade játékokat, akkor elbúcsúznék tőle örökre.
Nekem itt áll mind2 gép , és mindkettő nagyon jó . Ennyi év után talán tudok róluk véleményt alkotni . PS3 : Exclusive felhozatalban nagyon erős , szerintem jóval erősebb a boxnál . Ha egy jó single playert akarok játszani , pl. Heavy rain , god of war ... arra ott van a ps3 , 1-2 játéknál pedig keresem a szemeimet , mert annyira gyönyörűek. Xbox : Multiplayere borzasztóan erős , live chat , teamchat , stabílabb kapcsolat ( ezt nem csak idehányom , hanem külföldi rokonnal nem igazán tudunk ps3mon játszani neten ) A LIVE kifejezés tényleg helyt áll . Én sokat szoktam multizni , ezért jobban szeretem a boxot .
A live fizetős , amit nem sajnálok tőle , mert legalább tudok normálisan játszani vele. Sajnos a ps3nál folyamatos problémáim voltak , és a teamchat hiánya , vagy a privátchat hiánya számomra kicsit érthetetlen. Aki megteheti , vegye meg mind2 gépet . Nekem box volt előbb , szívemhez nőtt , és a multiplayer miatt inkább azt használom . Viszont a rengeteg jó exclusive ps3mon , annyira vonzó volt számomra hogy később megvettem azt a gépet is . És nem bántam meg . Singleplayer exclusive ps3 , Multi Xbox , nekem ez a véleményem :)
Előző:
van mindenféle chat PS3-on, nem tudom miről beszélsz.
Multiba Live nem nagyon jobb, én ugyanúgy tudok külföldiekkel játszani, stabil, sosem laggol, nem dob le.
2009-ben vettem, azóta hibátlanul megy, pedig már lejárt a garija, mindezen túl van rá egy rakás minőségi exkluzív játék, amelyek közül jó pár 3D-ben is tolható, BR és 3D támogatással bír, illetve a PS+ is eléggé csábító.
Eddig azon a véleményen voltam, hogy a PS2 a valaha volt legjobb konzol, de szépen lassan kezd meggyőzni a PS3 is erről. :)
Az Xbox 360 is egyébként nagyon jó gép, igazából már elmúltak 5 évesek, így már kialakult az a jó pár játék, biztonság (nem döglik be másnap) és a kedvező ár, ami miatt érdemes megvenni akármelyiket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!