Milyen MP3 lejátszót ajánlotok? Konkrét tipp kéne.2G, ~20e-ig, nem szokásom cserélgetni, szóval ne menjen tönkre egyhamar, játssza le a zenét és duruzsoljon a rádió, tehát legyen jó hangzása de ennyi funkcióra ne fizessek rá. Egyébelvárásom nincs. =)
most vettem, meg vagyok vele elégedve. Most csak 9900, de vigyázz, mert sűrűn változtatják az árakat. ja! és ez videót is játszik, érintőképernyős... és nagyon esztétikus. Szerintem ennyit megér
14:19
amikor én vettem még volt kék és zöld színben is. Én a zöldet vettem. Pont akkor, amikor 1 napig nem 9900 volt, hanem 11900 :(, de még így is megérte:)
ha van a közeledben üzlet, akkor legjobb ha személyesen veszed meg. Én is így tettem, mert kb egy hét volt míg sikerült neten beregisztrálni
ismét 14:19
és úgy látom már a rózsaszínt is leszedték :(
de szerintem még változhat, nézegesd még egy ideig!
Az a baj, hogy máshol ugyanez kb. 2* ennyibe kerül.
meg vannak ott még ebben az árkategóriában, de nem márkásak, azokkal lehet, hogy nem kéne kísérletezni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!