Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen MP3 lejátszót ajánlotok...

Milyen MP3 lejátszót ajánlotok? Konkrét tipp kéne.2G, ~20e-ig, nem szokásom cserélgetni, szóval ne menjen tönkre egyhamar, játssza le a zenét és duruzsoljon a rádió, tehát legyen jó hangzása de ennyi funkcióra ne fizessek rá. Egyébelvárásom nincs. =)

Figyelt kérdés
2009. júl. 27. 13:39
 1/9 anonim ***** válasza:

[link]

most vettem, meg vagyok vele elégedve. Most csak 9900, de vigyázz, mert sűrűn változtatják az árakat. ja! és ez videót is játszik, érintőképernyős... és nagyon esztétikus. Szerintem ennyit megér

2009. júl. 27. 14:19
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszi! Tényleg jó áron van... Te hol vetted? Nem bízom a netes rendelésekben...:)
2009. júl. 27. 14:31
 3/9 A kérdező kommentje:
Ezt a kérdést már vissza is vontam, nem böngésztem figyelmesen...:)
2009. júl. 27. 14:34
 4/9 A kérdező kommentje:
Már érzem a vesztem. Ennyiért csak a rózsaszínt adják, mi??:)))
2009. júl. 27. 14:51
 5/9 anonim ***** válasza:

[link]

Én ezt ajánlom nagyon:) Én csak azért nem vettem ilyet, mert engem piszkosul zavar, hogy nincs rajta kijelző. Jaa, de nincs rajta rádió:S

Akkor itt van ez.

[link]

Csak egy ezressel drágább, és ez is nagyon jó:D Én ezt a kettőt ajánlanám ennyi pénzért.

2009. júl. 27. 17:05
 6/9 anonim ***** válasza:

14:19

amikor én vettem még volt kék és zöld színben is. Én a zöldet vettem. Pont akkor, amikor 1 napig nem 9900 volt, hanem 11900 :(, de még így is megérte:)

ha van a közeledben üzlet, akkor legjobb ha személyesen veszed meg. Én is így tettem, mert kb egy hét volt míg sikerült neten beregisztrálni

2009. júl. 28. 08:32
 7/9 anonim ***** válasza:

ismét 14:19

és úgy látom már a rózsaszínt is leszedték :(

de szerintem még változhat, nézegesd még egy ideig!

Az a baj, hogy máshol ugyanez kb. 2* ennyibe kerül.

meg vannak ott még ebben az árkategóriában, de nem márkásak, azokkal lehet, hogy nem kéne kísérletezni

2009. júl. 28. 08:39
 8/9 A kérdező kommentje:
Eh tényleg leszedték! Láttam amúgy, hogy két nappal azelőttig a zöld volt ennyi... Hát majd nézegetem, hátha... Köszi az infot!:)
2009. júl. 28. 16:06
 9/9 A kérdező kommentje:
Ha jól látom egyedül a feketének nem vitték le ebben a hónapban az árát 10 alá! Áprilisban volt 18... Többinek meg igen, szal hátha... Ha úgy lesz lecsapok rá:)) Figyelem majd. De ha jövőhétre tolják megszívom, mert elutazom:(
2009. júl. 28. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!