Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » IPod Touch miért szól rosszul?

IPod Touch miért szól rosszul?

Figyelt kérdés

Vettem én használtam egy iTouch 4G-t, jailbreakelten, és lenne vele egy hatalmas problémám. Nevezetesen, hogy elég k@kin szól! Előtte mediamarktban meghallgattam kiállított darabokat, azok se szóltak valami szépen, de azt betudtam a tömörített zenéknek. Csak sajnos az Apple Lossless zenék is úgy szólnak, mint egy 128-as mp3, a dobok nem pattognak, a cinek sisteregnek, az énekben "s", "sz" hangok fülsértőek. Egy Sennheiser CX 400 II-es fülessel próbáltam, régebben egy sony X8-as is szebben szólt vele.

Szerintetek a jailbreak akozhatja ezt a minőségromlást, vagy az, hogy FLAC-ból konvertáltam WAV-ba, majd onnan ALAC-ba a zenéket?

Jah, és hogy próbaképpen jailbreaktól hogy lehet megszabadulni?

2012. aug. 30. 19:02
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem is van ipod touchom azért szól rosszul mert szar hangszóró van benne füllhalgatóval kell használni.
2012. aug. 30. 21:53
 2/3 A kérdező kommentje:
egy Sennheiser CX 400 II-es fülessel használom
2012. aug. 31. 08:28
 3/3 anonim ***** válasza:
Akkor nem tudom nekem nincs jailbreakelve de simán szarul szól füllesel meg egész jó.
2012. aug. 31. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!