Van 2 webcamerám, mind2 Genius, de sehogy se tudom feltenni a gépre, hogy érzékelje. Mi lehet a probléma?

Figyelt kérdés
Nincs meg egyiknek se a telepítő lemeze, így a netről szedtem hozzá drivert, feltelepítettem, de úgy se megy. Fogalmam sincs miért...

2012. aug. 30. 11:31
 1/9 PitinStill válasza:
Tölts le egy Drivert a típushoz mert, lehet hogy rossz a telepítő cd je ha van hozzá :)
2012. aug. 30. 16:00
 2/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ, de írtam, hogy telepítő lemez nincs, és a netről szedtem le a pontosan hozzá való drivert :)
2012. aug. 31. 00:43
 3/9 Karesz6969 ***** válasza:

Hány bites az oprendszered?

Ha 64, nem fog rajta menni a 32 bites driver...

2012. szept. 12. 14:41
 4/9 A kérdező kommentje:
Ezt hol tudom megnézni? Igazából a driver feltelepül, csak a kamerát sehogy nem érzékeli. Nem pittyog meg ilynek.
2012. szept. 12. 15:05
 5/9 Karesz6969 ***** válasza:

Nem tudod, hogy milyen oprendszered van????

Eszközkezelő->számítógép fül.

Ha pl. itt ACPIx64-based PC van akkor 64 bites, ha 32 van akkor 32 bites.

Ha véletlenül 64 bites rendszered van akár XP akár Win7 és a leszedett driver 32 bites, nem fog menni.

2012. szept. 12. 15:23
 6/9 A kérdező kommentje:
Nos, olyat, hogy eszközkezelő, nem találtam. Olyan van, hogy rendszerinfomáció. De sehol nem írja, hogy hanyas...
2012. szept. 14. 16:06
 7/9 Karesz6969 ***** válasza:
Ha nem találod meg a leírás ellenére sem az eszközkezelőt...akkor ott már nagyok a bajok...és nem a géppel..
2012. nov. 9. 12:58
 8/9 A kérdező kommentje:

Nos, amíg nem ismersz, addig ne mondj véleményt rólam.

Főleg nem negatívat, ezzel magadat minősíted. Segítséget szerettem volna kérni, de úgy látszik ezen az oldalon már csak az oltogatás megy.

2012. nov. 9. 13:02
 9/9 Karesz6969 ***** válasza:

Figyi!

Nem ismerlek, valóban, de azt bátorkodtam feltételezni rólad, hogy egy nyomorult eszközkezelőt már csak megtalálsz a saját gépeden pláne ha még le is van írva a rendkívül bonyolult "recept" rá.

Miután frissítetted a kérdésed, vélhetően még mindig nem sikerült magadévá tenni pár alap dolgot, ergo hiába a segítség...

2012. nov. 9. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!