Miért van az hogy Xbox360 némelyik játékoknál mintha szaggatna?
Az a problémám minta kérdésben is olvashattátok, hogy egyes játékoknál be szaggat...:S Lehet hogy én vagyok érzékeny erre mert nemrég szereztem be magamnak újonnan! Olyan nagyobb effekteknél, vagy hirtelen betoppanok egy nagyobb helyszinre olyankor mintha az Xbox kifogyna a "kakó" és lemegy az FPS?! Nekem ez nagyon fura...És pont ezért vásároltam Xbox 360 hogy játékoknál ne legyen ilyen problémám... Előtte persze PC használtam!
Jah és van rajta hütésmod,hütéskésleltetés! Újra lett frissitve a dashboard is!
Jah és az sem hinném hogy túlmelegedne azért csinálja..sokat nem játszok vele 2-3 órát!
A játékok mind warezok, és a kiirását jól csináltam, IMGBurn irom ki Pioneer iróval 2x! Szóval nem hinném hogy itt lenne a hiba!:S
Remélem semmi fontosat nem hagytam ki!
A válasz sajnos igen prózai: a lényeg ugyanaz mint a pc-s játékoknál, vagyis korán adják ki a játékokat. Nem optimalizálnak eleget. Én akkorát néztem 12 éve, amikor megvettem az első ps-emet (még egy nagy szürke psx-et), hogy volt, amikor az is beszaggatott. PS2 is beszaggat. Xbox is beszaggat. Nem érdekli egy kiadót sem, mert így is megveszik a játékot, a többi meg kit érdekel.
Szóval nem nálad van a hiba.
Vinyóm van igen, de már üritettem nem is 1x!
Akkor a gond az olvasó fejnél lehetséges!?
Na az fasza ha az olvasófej ment tönkre...még 1hónapos sincs a gép de már elbaszódik! :S
Na köszi srácok, legalább adtatok egy kiinduló pontot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!