Hogy lehet a gépről áttenni ezeket Ipad-re?
Figyelt kérdés
Arról lenne szó, hogy több GB word,exel, stb. fájlt szeretnék átrakni gépről Ipad-re. Ha rácsatlakoztatom a Ipad-et a gépre akkor a 'sájátgépből' csak a fényképeket tudom megnyitni...Előre köszönöm a válaszokat!2012. aug. 26. 19:07
1/3 anonim válasza:
Na látod ezért nem kellett volna ilyen fos zártrendszerű tabletet venni. Nem lehet, mert a szutyok Itunes nem engedi.
Ezért kellett volna Androidos tabletet vennni.
2/3 A kérdező kommentje:
Kár... :/ Köszönöm a választ.
2012. aug. 27. 22:19
3/3 d.andrea0203 válasza:
Szia nagyon egyszerű, letöltöd innen az itunes-t [link] az otthoni gépedre, ezáltal összekötöd a kettőt, telepítés után megnyitod a programot, válaszd ki az ipad-et, majd az alkalmazások menüpontot, szerintem innentől már menni fog.
Köszönöm az előttem válaszoló kissé rossz indulatú célzását mert ebből jöttem én is rá hogy valóban csak egy itunes kell az otthoni gépre :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!