Melyik a jobb: Winamp 5.56 vagy MediaMonkey?

Figyelt kérdés
2009. júl. 25. 17:57
 1/4 anonim ***** válasza:

Mire, kinek? Nekem az iTunes, mert szinte adatbáziskezelőként funkcionál, tehát össze-vissza szűrhetem a librarym, meg rendezgethetem, meg minden és nekem nem probléma, hogy több erőforrást zabál, mint egy Winamp.

A legegyszerűbb, hogy letöltöd mindkettőt (hármat) és kipróbálod, hogy melyik tetszik neked jobban.

2009. júl. 25. 18:03
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem a Winamp a legjobb több mint egy évtizede használom, és elégedett vagyok vele. A Winampban is van Médiatár lehet rendszerezni a zenéket, kevés erőforrást zabál, nekem tetszik.
2009. júl. 25. 19:30
 3/4 anonim ***** válasza:
Más lejátszót nem is nagyon ismerek, mert én is a kezdetek óta WinAmpot használok. Csak a verzióit frissítem minden rendszer-újratelepítésnél. Elvárásokhoz igazodik a tudása is, mindig van benne valami új. Bár csak zenénél vált be nekem, videóhoz mást használok.
2009. júl. 27. 12:55
 4/4 anonim válasza:
Azért a WinAmp-ot és az Itunes rendszert ne hasonlítsuk össze! A Winamp jobb mint a monkey, lehet hogy nem tud kis millió könytárrendezési trükköt, meg minden vackot, de zene lejátszásánál nem ez a lényeg, hanem a minőség. Egy alacsonyabb teljesítményű gépen próbálj lejátszani Itunes-al egy veszteség mentes zenét, úgy fog szaggatni, kattogni, hogy abszolút halgathatatlan lesz. Ugyanez a winampnak semmiség. No meg az Itunes 60%át, ha nincs egy Ipodod vagy valami Apple multimédiakütyüd, nem tudod kihasználni. Csak foglalja a helyet lejátszás közben és eszi a ramot. Felesleges ilyen szoftvereket alakalmazni egyszerű zene halgatásra. Ajánlom még a Foobar2000-ret. A felülete egyszerű, nem szép mint a winampnál, de ha számít a legjobb minőség akkor a foobarnál nincs jobb.
2009. júl. 27. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!