Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Xbox 360, segít valaki (1-2...

Xbox 360, segít valaki (1-2 kérdés)?

Figyelt kérdés

1,kb milyen gyakorisággal kell takarítani?és mit okoz ha rég óta nem volt takarítva?

2,hol lehet hozzá venni arany hd kábelt?mert nekem csak egy fej van hozzá amin át lehet kapcsolni hd-re meg sima tv-re...

2012. aug. 26. 01:19
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem kell takarítani, max néha letörölni.

Minek arany hdkábel?

2012. aug. 26. 02:48
 2/5 anonim ***** válasza:

1; Sztem csak évente/félévente fújd ki belőle a port és nem lesz gond.

2; HDMI kábelre gondoltál? Ha HD Tv-d van, akkor sztem érdemes egyet venni, nekem legalábbis sokkal élesebb a kép.

2012. aug. 26. 07:57
 3/5 A kérdező kommentje:
igen olyanra gondoltam,hogy a lehető legszebb legyen a grafika....mert eddig mondom az alap van de hd-ba nyomom viszont haveromnak mégszebb a kép...hol lehet venni és kb mennyi?
2012. aug. 26. 11:56
 4/5 anonim ***** válasza:

Bemész egy számtech boltba a környéken és megmondod, hogy neked HDMI kábel kell és adnak:)

1500-2000 Ft persze van 6-8ért is, de ez már nem az analóg kábel, itt már digitálisan mennek a jelek vagy jó a kép vagy nem, tehát vagy jó a kábel vagy nem. Az árnyékolást vagy a márkát fizeted meg inkább, de itt már nem igazán van értelme.

Tehát ebben az árkategóriában nézz kábelt, nehogy valami 6-8ezreset vegyél:) Természetesen az eladónak van otthon egy ilyenje és ezzel sokkal jobb a kép, de akkor ő egy szerencsés ember.

2012. aug. 26. 12:52
 5/5 anonim ***** válasza:
2012. aug. 26. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!