Xbox 360, segít valaki (1-2 kérdés)?
1,kb milyen gyakorisággal kell takarítani?és mit okoz ha rég óta nem volt takarítva?
2,hol lehet hozzá venni arany hd kábelt?mert nekem csak egy fej van hozzá amin át lehet kapcsolni hd-re meg sima tv-re...
Nem kell takarítani, max néha letörölni.
Minek arany hdkábel?
1; Sztem csak évente/félévente fújd ki belőle a port és nem lesz gond.
2; HDMI kábelre gondoltál? Ha HD Tv-d van, akkor sztem érdemes egyet venni, nekem legalábbis sokkal élesebb a kép.
Bemész egy számtech boltba a környéken és megmondod, hogy neked HDMI kábel kell és adnak:)
1500-2000 Ft persze van 6-8ért is, de ez már nem az analóg kábel, itt már digitálisan mennek a jelek vagy jó a kép vagy nem, tehát vagy jó a kábel vagy nem. Az árnyékolást vagy a márkát fizeted meg inkább, de itt már nem igazán van értelme.
Tehát ebben az árkategóriában nézz kábelt, nehogy valami 6-8ezreset vegyél:) Természetesen az eladónak van otthon egy ilyenje és ezzel sokkal jobb a kép, de akkor ő egy szerencsés ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!