Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen magyar oldalról tudok...

Milyen magyar oldalról tudok ilyet rendelni? HELP!

Figyelt kérdés
[link]
2012. aug. 24. 19:31
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
valami elktronikai szaküzletbe esetleg nagy áruházakban mint pl. tesco, médiamarkt nézted???
2012. aug. 24. 19:34
 2/27 A kérdező kommentje:
Igen már néztem euronics media markt tesco kisebb műszaki boltok de minden úgy néz erre a kütyüre mint ha vmi halálos méreg lenne :S (elvittem egyik ismerősömét magammal mintának,Ő a Tecnika TV-jéhez kapta)
2012. aug. 24. 19:38
 3/27 anonim ***** válasza:

hát hogyan kell konkrétan keresni, mi a neve?

megnézem hátha találok valahol a neten! (magyar oldalon!)

2012. aug. 24. 19:41
 4/27 A kérdező kommentje:
Hát én úgy kerestem hogy Komponens video SCART a Google-ba de csak német meg angol oldalakon árulnak ilyet! :S
2012. aug. 24. 19:45
 5/27 anonim ***** válasza:

ez vajon ugyanaz?

[link]

2012. aug. 24. 19:59
 6/27 anonim ***** válasza:
egyébként lehet, hogy Magyarországon más néven hívják, de attól függetlenül nem lehet elterjedt ha sehol sem ismerik...
2012. aug. 24. 20:01
 7/27 A kérdező kommentje:
ezt néztem én is csak a kábelt amit beledugsz a színei kék piros zöld szóval...Szted az úgy működne mer ezen a sárga a video a jel a másikon meg a zölddel adsz jelet de ha a maradék 2őt nem dugod be akkor totál zöld lesz a kép.Mind a 3at be kell dugni ahhoz hogy normál képet adjon.Érted mit mondok? :D..mer igazából én nem.. :D Na kezdem az elején,hogy tisztán lássál Te is :) Van egy Panasonic 106 cm-es TV/Monitorom.A hátulján nincs más kimenet mint VGA.Egy PC feliratú és egy SERIAL.Na ezt szeretném én DIGI beltéri box vagy T-Home boxra rákötni.először azt javasolták Pesten ahonnan a TV származik hogy VGA-RCA kábel.Itthon Szombathely és környékén nem is hallottak ilyen kábelrőlUtánna gondolkodtam,hogy van a boxon SCART kimenet is.Utánnakjérdeztem,hogy van VGA-SCART kábel.Azt mondták,hogy azzal nem lesz jó mer a SCART is más jelet ad le meg a VGA is.Aztán havernak erszébe jutott,hogy Ő kapott egy ilyen bizbaszt amiről az eredeti kérdésem szól :) Vettem ilyen színű kábelt ami ehez passzol és a másik vége pedig VGA NA ezzel jó volt. Szerinted mi lenne a megoldás vagy ezen kívül amiket leírtam van e megoldás még vagy esetleg házilag hogyan tudok kábelt eszkábálni? :D Bocs hogy ilyen sokat írtam csak már nagyon szeretném használni ezt a nagy TV-t :)
2012. aug. 24. 20:19
 8/27 anonim ***** válasza:
hát akkor nemtudom mitévő légy...
2012. aug. 24. 20:27
 9/27 anonim ***** válasza:

a tv-n tehát ilyen a csatlakozó:?

[link]

2012. aug. 24. 20:32
 10/27 anonim ***** válasza:
és azok a színek kellenek??? (piros kék zöld)
2012. aug. 24. 20:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!