Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Az összes Xbox 360 ELITE ben...

Az összes Xbox 360 ELITE ben a ujfajta 'biztonságosabb' alaplapok vannak?

Figyelt kérdés

Most készülök venni egy Xbox 360 elitet és kicsit félek attol a 3 ledes hibátol(azt hiszem igy hivják).Nem nagyon értek hozzá de azt tudom h az első Xbox 360 szériában olyan alaplap ovlt ami könnyen tulmelegedett,és azt is tudom hogy a slimekben már sokal kisseb hibalehetőség.

Azért nem veszek slimet mert sajnos azok még használtan is tul drágák az én pénztárcámnak :(

Amit most veszek az 35 ezer forint használtan.

köszönöm előre is a válaszokat.

2012. aug. 24. 14:19
 1/3 anonim ***** válasza:

[link]

Nézz körül itt is.

2012. aug. 24. 15:06
 2/3 anonim ***** válasza:

Egyébként a 2008 8.hó utániak mind Jasper alaplaposak.Itt meg tudod hogy lehet megállapítani.

[link]

De én a te helyedben nem vennék használtat mert nincs rá garancia és ha behal kidobtál 35 ropit az ablakon.A másik dolog hogy nem tudhatod hogy amit veszel az volt-e már javítva(3 ledes volt és újra golyózták)mert az Kb: még 1 évig megy és meghal végleg!

2012. aug. 24. 15:17
 3/3 anonim ***** válasza:

Itt most nagyon jó áron vehetsz zsír új gépet.

Hidd el nagyon jó érzés mikor te bontod ki a dobozt először.

[link]

2012. aug. 24. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!