Nem tudom feltölteni a PSP 3004-emet mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Na szóval nem vot meg az eredeti töltője ezért megpróbáltam feltölteni egy "univerzális" töltővel de nem sikerült mostmeg meglett az eredeti töltője de hiába dugom-be nem tölti nem világit a sárga lámpa se egy ideig még bekapcsolt csak aztán lemerült tehát a psp része tökéletesen működik a töltő-t is megnéztem azis működik tehát csakis a csatlakozóval lehet a gond. szerintetek?2012. aug. 24. 11:41
1/2 anonim válasza:
2lehetséges dolog van 1 vagy ki van húzva a töltő ből az átalakító : [link] itt a töltőn van az a két juk oda megy egy csatlakozó szerintem az nincs rendesen be dugva nyomd bele de ne túl erősen vagy az van megtörve nekem is ez volt a baj de volt otthon olyan kétlyukos átalakító és mi is átalakítottuk és így már működött a töltőn minimum 2 órát kell állnia ha teljesen le van merülve
2/2 A kérdező kommentje:
Hát nem hiszem hogy ez a baja mert nekem ilyen töltőm van: [link] (csak a "zsinórja" rövidebb) De a töltő tökéletesen működik kimértem a csatlakozót és jön belőle az áram. Szóval szerintem a psp-vel lehet valami baj.
2012. aug. 25. 13:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!