A PS 2 a jobb vagy a PSP?

Figyelt kérdés
Tapasztalatok?Vélemények?Egyéb hasznos tanácsok?Bármi jöhet!!
2009. júl. 24. 20:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nem egy kategória. A psp hordozható, de a játékok nem olyan jók rá, a ps2-vel meg fordítva. de akkor már inkább xbox szerinte. 15f
2009. júl. 24. 20:58
 2/12 anonim válasza:

Volt mind a kettő, a PSP 2 hónap alatt az idegeimre ment mert nehéz irányítani meg hát nem is olyan jó azon játszani mert kicsi és nem szép a játék rajta.

PS2-m még mindig megvan és nagyon szeretek vele játszani még így fél év után is. Én inkább ezt ajánlanám a kettő közül.

2009. júl. 24. 20:59
 3/12 hnle válasza:

Én azért nem írnám le a pspt pl monster hunter

ps2: http://www.youtube.com/watch?v=rCTt5inZfJ8&feature=PlayList&..

psp: http://www.youtube.com/watch?v=0s873EXceSw&feature=PlayList&..

azért elég hasonló a graf vagy elég ha megnézed a gta játékokat, vagy gran turismo [link]

ezt se mondanám gagyinak főleg hogy ez csak 1 kézi konzol... ne várjunk már tőle crysis grafikát.

2009. júl. 24. 21:08
 4/12 anonim válasza:
ps
2009. júl. 24. 21:50
 5/12 A kérdező kommentje:
PS1-m majd sima xboxom volt.egyik se jött be.ezért kacsintgatok a handeld felé.Nem bugok rá?
2009. júl. 24. 22:16
 6/12 A kérdező kommentje:
nem b*szok rá egész pontosan
2009. júl. 24. 22:17
 7/12 A kérdező kommentje:
A PSP-t ki lehet "játszani" hogy olcassa az iso-t.2-3 rongyért.de a ps2 chippelése nem olcsó mulatság.Javítsatok ki ha tévedek,de nem kenyerem a játékvásárolgatás 5-10e ft/játék kategóriában :-S
2009. júl. 24. 22:20
 8/12 anonim ***** válasza:

Most komolyan... ps2 csippelés nem olcsó mulatság? Akkor számolj már egy kicsit: psp 38k + 3-5k firm=41-43k (vagy megoldod otthon, de akkor is 38k)

ps2 23k+5-7k chip=28-30k

De úgy látom már döntöttél igazából, csak gondoltam ezt még azért beírom.

2009. júl. 24. 23:47
 9/12 anonim ***** válasza:

Nos, ezt főleg neked kell eldöntened, mivel nem vagyunk egyformák.

Nekem megvan mind 2 konzol. Valamikor az egyikkel, valamikor a másikkal tolom. Ha ebben a helyzetben lennék, inkább a PSP-t választanám, hogy miért?

Egyrészt az hordozható, így bárhol játszhatsz vele. Az, hogy valaki nem boldogul az irányításával nem jelenti azt, hogy te nem fogod tudni irányítani azt a játékot, én pl. remekül tudok vele játszani. Másrészt a PS2 már haldokló félben van. Lenyűgöző, itt van 2009, és még mindig veszik, de nem sokáig. Grafikai téren sem olyan jó már, illetve tudomásom szerint: PS2 game=PSP game(A Star Wars - Force Unleashed ugyanolyan mind2 konzolon). PSP-re most érkezik pl. az Assassin's Creed, Resident Evil, Gran Turismo, szép grafikával stb. PSP-n van net, ez persze a 2-nél is megoldható, de bonyolult. Az, hogy meg drágább:

Ha annyira pénzes vagy, nem gond, de ha mégsem, lehet venni használtan is. Ráadásul a PSP összköltsége: gép(kb. 35e Ft)+ memókártya(kb. 10-15e Ft, legalább egy 2 gb-os)+flash(átlagban egy 3e Ft, de ezt egyedül is megcsinálhatod)=kb. 48e Ft. A PSP-re utána nem kell költened(csak feltölteni az akksit+ha akarsz, akkor kiegészítők). PS2-nél is van egy 30, chip kb. 3-5 + letöltött játék(internet+áram+lemez)=szerintem egy idővel drágább, mint a PSP.

Szal ha tipikusan a hordozhatókra buksz, PSP, ha grafika, jövő(azért a PSP még marad egy ideig), PSP, régebbi játékok, otthoni használtra=PS2. Itt főleg azt nézd meg, hogy milyen játékok jönnek be, azok milyenek a két platformon, akkor tudsz jó döntést hozni. Sok sikert!

2009. júl. 25. 00:24
 10/12 A kérdező kommentje:
És PSP-re megjelennek folyamatosan az új játékok de otthoni konzolba már csak a ps3/x360/wii-re hoznak újakat.Vagy nem???
2009. júl. 25. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!