HP Photosmart nyomtatómba új utángyártott HP 56 és 57-es patronokat tettem, de mindent rózsaszínűre nyomtat. Miért?
Figyelt kérdés
A patron rossz, vagy a nyomtató, vagy rosszul raktam be?
Találtam egy ilyent:
nyomtatobolt.com/kapcsolat/hp-27-28-56-57-58-reset/
Ez mire való?
2012. aug. 22. 12:20
1/1 anonim válasza:
Valószínűleg a többi szín fúvókája be lehet száradva. Gyakran felújított patronokat adnak el utángyártottként, ezekkel szokott ilyen lenni. Most vagy visszaviszed ahonnan vetted és kicserélik (minden normális helyen kicserélik az utángyártottakat), vagy megpróbálhatod kiáztatni.
A resetelés akkor jöhet szóba, ha kifogyott és a nyomtató üresnek látja a patront, ilyenkor nem elég megtölteni, resetelni is kell, hogy újra telinek lássa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!