2 Db Xbox 360 Összekötése?

Figyelt kérdés
Szeretném haverommal összekötni a két gépet és úgy játszani. Tudom,hogy kell két TV Két Gép, Két játék, De nem tudom milyen kábel kell az összekötésre,és hogy a játéknak eredetinek kell legyen? kérem olyanok válaszoljanak,akik már játszottak ilyen módon.

2012. aug. 22. 08:52
 1/5 anonim válasza:
2012. aug. 22. 09:07
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
A géphez jár olyan kábel amivel össze lehet kötni a két gépet.(szürke két végén átlátszó telefonos csati)mi a spanommal a Gears OF War 2 nyomtuk két box két tv a játéknak nem muszály eredetinek lenni mert nem a live-on nyomjátok hanem off line-on.Egyébként nagyon jó nincs osztott képernyő az élmény leírhatatlan vagy 4-5 ször végig nyomtuk.Csak kevés jó off line-os játék van.De a Gears of War2 ne hagyjátok ki!!!
2012. aug. 22. 13:22
 3/5 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=SD_7daPvWz0&feature=related

Itt megtudod nézni az összekötést és system link-et kell kiválasztani az a lényeg.

2012. aug. 22. 13:50
 4/5 A kérdező kommentje:
Mi az Új Resident Evil6-ra készülünk ;). De a Gears of war 3 nagyon bomba játék...
2012. aug. 22. 15:20
 5/5 anonim válasza:
Mi a Left 4 Dead-et, meg a Borderlands-et nyomtuk így. Nagyon karaj volt. Bár az egyik gépen eredeti, a másikon másolt verzió futott.
2012. szept. 3. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!