Szerintetek megéri Nintendo Wiit venni?
nos én vettem kb 1,5 éve egy vadi új wii-t, és nem bántam meg kicsit sem, a tesómmal szoktunk játszani (néha 2-3 órát) és nagyon vicces szokott lenni,,, az igaz hogy a grafikája nem a legjobb, de élvezhető
a remote sokáig bírja, ha rákapcsoljuk a motion plus-t és a nunchuk ot is akkor kevésbé, de ígyis bir kb 3órát játékkal
sajnos DVD-t nem tud lejátszani, de lehet vele netezni(wifin keresztül vagy zsinorral) és meglehet vele nézni azokat a képeket/videókat amik a számító gépeden vannak(ha érdekel hogy kell irj privit)
összességében én ajánlom a wii-t, bár soha nem volt xbox-om(microsoft ellenes vagyok) ezért nem tudok viszonyitani
Kedves Első válaszoló!
Ne haragudj meg, de nem biztos,hogy MINDENKI rajong az akció,és a véres játékokért...!
A Wii nem az akció játékok kedvelőit szólítja meg elsősorban!!!
Előnye: Aki szereti a Nintendos játékokat( Mario...), mozgásérzékelős, nagyon sok jó játék van rá( parti, sport, tánc stb..) én szeretem...!!! Persze van nem egy akció játék rá...! (COD,Resident evil stb..) és ezeket a lövöldözős játékokat, pl: pisztollyal lehet játszani...!
Hátrány: a grafika, jó, de nem egy x-box 360, vagy egy ps3 szintű!!!!! Az elem sokáig bírja...!!! De,hogy őszinte legyek, nekem már a ps1 grafikája is tetszett..! A ps2-é még jobb, a ps3-é meg csúcs!
Ha van kérdésed kedves Kérdező, akkor nyugodtan kérdezz!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!