Szerintetek lenne aki elcserélné a PS3-ját xbpx360-ra?
Figyelt kérdés
Van egy legújabb flash-el ellátott xbox360 slim 4gb 2012-03-20 gyártási dátum, az ingyen live miatt szeretnék PS3-at, lenne rá szerintetek partner? én szerintem nemnagyon sajnos2012. aug. 19. 15:34
1/11 anonim válasza:
És legkevesebb mennyiért adnád el az XBOX-ot?
2/11 anonim válasza:
Szerintem jobb, ha eladod és kis ráfizetéssel veszel egy PS3-at.
3/11 anonim válasza:
az nem ingyen live, hanem psn, mint playstation network. melelsleg egy ps3 többe kerül mint egy box, ráadásul csak 4 gigás? az sokat vesz el az árából. melelsleg flashelt, ami viszi a tört játékokat, viszont bannolhatnak liveról
4/11 A kérdező kommentje:
nemtudom mennyiért ér az xbox, viszont láttam egy használt ps3-at egy játékkal 34ezerér ami szerintem nagyon olcsó hozzá, első válaszoló irj üzenetet mennyire gondolsz
2012. aug. 19. 16:47
5/11 anonim válasza:
ps3 34 ezerért akkor lehet hogy nem működik vagy csak elírta vagy valami de az nagyon olcsó de nem hiszem hogy lenne aki elcserélné mert szerintem akinek ps3 ma van az azért vett ps3mat mert nem tetszik neki az xbox.
6/11 A kérdező kommentje:
Nem mert ez egy megbízható bolt ahol foglalkoznak használt és új gépekkel is egyaránt, tehát nem magán személy azért iylen olcsó mert csak 40gb-os
2012. aug. 19. 16:59
7/11 anonim válasza:
hát szerintem megéri 34ezerért mivel lehet rá csatlakoztatni külső vinyót
8/11 anonim válasza:
és az xboxot 34 ért simán eladhatod.
9/11 A kérdező kommentje:
még lehet többért is és futna még egy-két használt játékra a ps3-hoz
2012. aug. 19. 17:01
10/11 anonim válasza:
ha csak 40 gigás akkor gondolom még a legelső szériából való, ami igencsak régi, mivel 2006 ban kezdték el forgalmazni tudtommal, és nyilván fat modell, ami még többet is fogyaszt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!