Van egy bogár az újonnan vett ledes monitoromban. Hogy szabadulhatnék meg tőle?
Köszönöm a választ!
Arra nincs valami tipped, hogy hol mehetett be?
Leragasztottam körbe az illesztéseket szigszalaggal meg a vga csatlakozót amit nem használok meg volt ott még 1 kis lyuk azt is leragasztottam faszán, csak attól tartok, hogy szemből ment be mert ugye a fényre jönnek a kis genyák.
És ha szemből ment be akkor az elég nagy gáz, mert vagy leragasztom körbe a kijelzőt vagy elviselem, hogy bogarak rohangálnak rajta.
Vszeg a szellőző nyílásokon, mert sztem az is van a monitorodon, de azt nem tanácsolom, hogy leragaszd. Esetleg koncentrálhatnál a bogarak szobába való bejutási helyére, és inkább megelőzni kellene a problémát. Vagy, ha teheted, kapcsold fel a lámpát (energiatakarékos és kisebb teljesítményű izzóval), és akkor nem az lesz a vonzó meg egyetlen fényforrás a számukra.
Bár megvallom őszintén, az én lcdmbe még egy bogár sem mászkált. :-)
Szerintem több lehetőség van.
1. vidd vissza, hogy nem fizetted ki a gépészt benne, felárat nem kérnek-e esetleg érte?
2. akkor vidd vissza, ha már nem mászik a bogár, hogy cseréljék ki, mert megdöglött a gépész.
3. Vidd vissza, hogy költöztessék ki az albérlőt mert Te lakatlanul kérted.
Bocs a viccért. :-) ..de ha tényleg zavar, akkor vissza lehet vinni, esetleg szervizbe, hogy van benne valami zavaró idegen dolog és ki kellene tisztítani garanciálisan. Ennyi idő alatt még nem szennyeződhetne, ha jól rakták össze.
Jajj nehogy bántsd, ő a gépész!
Azt a gyárban tették bele. Hosszú éveken keresztül oktatták, ha valami kezelni való van a monitoron, akkor az ő feladata a garanciális javítás, belső igazítás jusztírozás. Nem mondták a boltban, hogy mit kell adni a gépésznek, hogy sokáig tudja felügylni belülről a gépet, azaz tartson a garancia rá? Ha elpusztul akkor véget ér a gari is mert meghalt benne a gépész.. :)
Na de, hogy komolyat is írjak,itt egy cikk ami erről szól: [link]
Azzal lehet reklamálni a szervizben, hogy gyártáskor nem tömítették a réseket és így állat "hangyafarm" kezd kialakulni belül, ezért reklamálsz, mert gyártáskor helyet hagytak belemászni. Ha azzal jönnek, hogy ez mindegyiknél így van, az már széria hibát jelent amit sorban mind cserélniük kell! Legalább is a cikk alapján. :)
Ez nekem nagyon tetszett:
"A fórumban a felhasználók vagy viccelődtek: egyikük azt javasolta, talán adjon nevet a bogárnak, másikuk közölte: "ezek egyre többen lesznek, meglátod, nemsokára tízezrével hemzsegnek majd a képernyőn."" :)
Szóval nyugi, ez még csak a felderítő.
A többiek ezután jönnek és szaporodni fognak, csak készírts ode ennivalót is, hogy abból maradandó kicsi ragacsos pöttyöket tudjanak a képernyőre rakni. :)
Különben nyugi, van aki kutyát tart és van aki macskát vagy tengeri malacot. Más meg kicsi bogarat valami üveglap mögött terráriumban. Annak az az előnye, az legalább nem sokat eszik és mindig szem előtt van és szórakoztat, gyönyörködtet, micsoda különleges a világ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!