Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Számítógépről kazettára hogy...

Számítógépről kazettára hogy lehet rávenni zenét?

Figyelt kérdés

A kocsinkban csak kazettás rádió van, és nem akarok venni 1 CD lejátszót bele. A gépemhez van kötve egy mini-hifi és meg lehetne oldani, hogy a gépről amit lejátszok rávegye a kazettára? A hifin van felvételi funkció. Köszi a válaszokat!

HIFI: SONY MHC-BX6AV

2012. aug. 19. 11:29
 1/9 anonim ***** válasza:
A HIFI utasítását átnézve úgy tűnik, hogy nem lehet vele külső jelforrásról felvenni, csak a berakott CD-ről és a rádióról.
2012. aug. 19. 11:42
 2/9 anonim ***** válasza:

Jack-RCA kábel kell hozzá.A számitógép fejhallgató kimenetbe bedugod a Jack-et és a hifibe bedugod hátul a bemenetbe és AUX-ba kapcsolod a hifit és már rögzithetsz is.De figyelj a számitógép hangerejére,nehogy a felvételen halk legyen!

De egyet mondok,egyszerűbb ha veszel egy cd lejátszót!Használtan is elég olcsón hozzá lehet jutni!Rengeteg időt megspórólsz és nem kell órákig tekergetni a kazettát.

2012. aug. 19. 11:43
 3/9 anonim ***** válasza:
Én nem néztem a hifit csak általánosságban beszéltem!
2012. aug. 19. 11:45
 4/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors válaszokat! :D

Lehet, hogy az lesz inkább, veszek egy aux bemenetest, és még cd-t sem kell írnom. :/ csak így lett volna a legolcsóbb . :)

2012. aug. 19. 11:46
 5/9 anonim ***** válasza:
szerintem egy fm transmitter is jó lehet !
2012. aug. 19. 21:39
 6/9 A kérdező kommentje:
Az hogy működik ?:D
2012. aug. 19. 22:36
 7/9 anonim ***** válasza:

[link]

Egy ilyesmi kütyü amit bedugsz a szivargyőjtóba , és rádión keresztül lejátsza a a zenét a beletett memóriakártyáról, így az fm rádión fogod tudni a zenéidet hallgatni.

2-4ezer körül van

2012. aug. 20. 09:27
 8/9 A kérdező kommentje:
Jól hangzik, köszi!
2012. aug. 20. 11:54
 9/9 anonim ***** válasza:
Hm, de jó, hogy rátaláltam erre a kérdésre. Lehet nekem is jobban megérné egy új mp3-as rádió a kocsiba, de egy régebbi Yarisban kicsit körülményes, ez a transmitteres megoldás viszont nem rossz.
2016. szept. 3. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!