Apple termékekkel jobban szól a beats? (többi lent)
Figyelt kérdés
szóval most vettem egy beats solo hd fejhallgatót az én telefonom nokia 5230 és nem szól jól(hangosan,meg ki be kell mozgatni hogy pontosan szóljon mind a 2 oldala)
a haverom is vett egy ugyan olyan és neki iphone 4s-e van. és oda bedugja teljesen és ott nagyon szól 2-szer mint az enyémen.és a control talk kábel is apple termékekhez van.és így gondoltam hogy veszek olcsón valami aplle ipod-ot.azon úgy szólna mint az iphone-on? mert ha igen akkor vennék egy olyat.
2012. aug. 17. 20:25
1/6 anonim válasza:
Fogod a fülesed és bedugod a haverod lejátszójába és egyből kiderül!!!
2/6 A kérdező kommentje:
azt mondom hogy hogy az övén jól szól a füles .és szerintem azért mert aplle . és ha a iphone-on jól szól akkor az ipodon is.
2012. aug. 17. 20:58
3/6 anonim válasza:
Ez azért van mert egy kis telefon nem bír akkora áram forrást biztosítani egy ekkora fülesnek
4/6 anonim válasza:
Jobban szol, az ipodokban/iphone-okban jobb a hangfeldolgozo chip.
5/6 Arcane_92 válasza:
Szerintem a telód miatt van. Nem muszáj apple terméknek lennie hogy jól szóljon, csak egy kicsit komolyabb okos telefon kell hozzá. Apple annyiban jobb hogy a távirányítóval kompatibilis. Pl. egy androidos telefonon nem biztos hogy fog működni a távirányító, max ha újabb a készülék. Nekem Galaxy SIII van és semmi gond nincs. Ha meg nem működne androidos telón ahhoz van root.
6/6 anonim válasza:
nem kell apple terméknek lennie, csak egy jobb telefonnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!