Milyen egy psp-készülék?
Figyelt kérdés
A kisfiamnak(12),szeretnék venni a közelgő születésnapjára egy psp-t,hallottam hogy nagyon szeretné,igazából nem nagyon értek az ilyen kütyükhöz,segítséget szeretnék kérni,30.ezer körül találunk valami jót?,tehát árához viszonyítva megfelelőt? [link]
ezt nézegettem.
De azt nem tudom,hogy játékot számítógépről lehet rátölteni,vagy ez csak kazettával,vagy mivel működik?
2012. aug. 16. 13:22
1/10 anonim válasza:
Amit kinéztél jó lesz, a játékokat venni kell hozzá.
2/10 anonim válasza:
Az 567Kbyte nevű boltba menyetek ott majd fognak segíteni mindenben és ott lehet hozzá venni kiegészítőket is tokokat,játékokak stb. Meg majd kell hozzá egy memória kártya is hogy eltudja menteni a játékokat. Igen a játékokat külön kell megvenni hozzá ezek 2000 és 15000 között szoktak lenni. UMD-nek hívják a lemezt amit bele kell tenni ezen van a játék így néz ki: [link] amúgy a memória kártya az így néz ki: [link] ha van még kédés nyugodtan írj
3/10 anonim válasza:
Egy külön módszerrel meglehet azt csinálni hogy ne keljen megvenni hozzá a játékot hanem gépröl is rá lehessen tenni. Majdnem mindenki használja ezt, és előkkel is jár.
Ha érdekli írjon privát üzenetet.
4/10 anonim válasza:
U.I.: A Sony nem rajong érte de nem jár érte halálbüntetés.
5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek,még annyi hogy a memóriakártya az a sima kicsi,azt hiszem microSD kártya,amit ma már pl.okostelefonokba raknak? vagy ez valami különlegesebb?
2012. aug. 17. 19:11
6/10 anonim válasza:
7/10 anonim válasza:
Nem ezt nem rakják okos telefonokba ha jól tudom ez a sonynak a spéci különcködős memoria kártyája azért gyártották hogy megvedd hozzá külön az ő általuk gyártott kártyát memory stick pro duo a neve. psp-be csak ez a jó illetve lehet venni ilyen átalakítós csoda kütyüt amivel bele lehet rakni az sd-t is de ebbe most ne bonyolodjunk bele. ahogy már irtam is az 576-ba menj ott mindenben segítenek és ott minden kellék is ott beszerezhető.
8/10 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek:)
2012. aug. 19. 14:40
9/10 anonim válasza:
Ha a kisfiadnak ki flashel-teted a géped 3000 ft ért ingyen rakhattok magatoknak rá játékot. letöltitek a netről és rá rakjátok a memóriára tehát psp--tárolómappa--iso--és oda megy a játék ha valami gáz van üzibe írj
10/10 anonim válasza:
az 576kb drága minden mondtam nézz körül a metropol konzol üzletben Miskolcon tanyázik. Ott egy használt de hibátlan állapotban lévő gép 23000 memóriával plus 1 játékkal [link] fentről a másodig csapj le rá hamar 21000 ft és 8 gb memóriával ez a memóri a ( 8gb ) ez ki nyomja árban a 6 7 ezret szerintem azt vedd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!