Miben jobb egy Beats by Dr. Dre fejhallgató mint a többi ( pl. Egy fele árban lévő Skullcandy)?
Beats és a Skullcandy is szar márka. Bár míg a Skullcandy úgy ahogy van hulladék, egy forintot sem ér, addig a Beats nem lenne rossz, csak úgy kb 4x annyiért adják, mint amennyit ér (nem túlzok, 50k alatt nem kapni Beats fejhallgatót, 10-15k-ért viszont már kapsz egy olyat ami jobban szól, vagy legalábbis nem rosszabbul).
Viszont dizájnos, és sok sztár (Nicky Minaj, Bieber, stb) hordja, tehát mindenki erre veri a nyálát.
Volt vele dolgom egy 2 hetesnek tervezett csere során. 4 nap után könyörögtem vissza a Sennheiser PXC 350-em. Azt sem mondhatjuk, hogy "hát a haverod már tönkrevágta", mert történetesen együtt vettünk fejhallgatót, csak én a Senn mellett döntöttem. Nem is bántam meg, a Beats nem húzta volna nálam a tervezett ideig. (Remélem ez végigbírja a 7évet)
Nem szól rosszul, de azt a minőséget egy 20-30 ezres fejhallgató is hozná, amit a te 84 ezres fejhallgatód.
Szerintem a Sol Republic a sony meg az AKg,Pioneer a legjobbak.
A sennheiser,se rossz csak halk viszont eléggé tiszta a hangzása.
A Beats meg a skullcandy hülyeség egyet értek mert a betats drága,a skullcandy is divat dolog.
De a sennheiser meg a sonykat szeretik a legjobban :)
Sonynak is meg a sennheisernek is vannak komoly studió fejhallgatói. A Sony studió fejhallgatója jobb mint a beats dr dre PRO. De a PRO tompa hangzású én skullcandyt is kipróbáltam és nem jött be. A Sony meg a Sennheiser aminek jó a hangzása :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!