Xbox 360 jasper hűtésmódosítás?
Azt szeretném kérdezni hogy van egy xbox 360 jasperes gépem. Szoba hőmérsékleten 50-52 fokon van a gpu, de mikor nagy nyári meleg van akkor 56-58 fokon szokott lenni, és gondolkoztam hogy kicseréltetem a gyári ventit Whisper ventire. Menyivel lenne jobb a gép hűtése? Ja és a gépben van utó hütés kikapcsolás után még hűti a gépet kb 5 percig.
Erre a ventire gondolok: [link] Előre is köszi a válaszokat.
Én a spanommal egyszerre vettük a Red Resident Evil-es Elit(Jasperes)gépet mind a ketten más helyen az övé flash-elt és hűtésmódosított volt az enyém eredeti.Az övé 1.5 év után meghalt az enyém még mindig szépen működik(lassan 4 éves lesz).
Szerintem bőven elég egy asztali ventilátor és mikor úgy érzed hogy melegszik oda húzod mellé és a jobb oldaláról fújatod neki a levegőt és ezt kikapcsolás után is megteheted. Hagyod 5-10 percig menni a ventit oda húzhatod 10-15cm az oldalához meglátod milyen jól lehűti a gépet.A konzol lábai alá 4 db üdítős kupak megemeli a gépet így jobb lesz a szellőzés és fektetve használd ne állítva valami jó szellőző helyre tedd ne legyen bezsúfolva.Én az enyémet elejétől fogva így használom és az eltelt idő mutatja hogy bevált a dolog.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!