Milyen füllhalgatót vegyek?
csak mert a régi tönkre ment és msot még új telót is kaptam
gondlokodtam a skull candy jiben próbáltam is nagyon jól szólt viszont azt modnta a gazdája h kb félévet bír viszont van rá 2 év gari .... szóval olyat mondjatok lécci ami jó erős hangszigetelős vagy minek mondják és 5ropitól ne legyen drágább
Skullcandy fejhallgatóval rendelkezem.
Annak, aki napi szinten csak zenehallgatásra akarja használni, csak hétköznapi felhasználásra és nem DJ-ként dolgozik vagy nincs szüksége kiváló minőségű fejhallgatóra, annak megfelel. Az ára már kevésbé, viszont egyes darabjaiknak vannak funkciói, amit hasznosnak találok (kis helyen is elfér, beépített mikrofon).
A fülhallgató más tészta, vannak 8-9 ezer ft-os darabok is (ezek a drágábbak, van 4 körül is), amit én tuti nem vennék meg, ha már egyszer 3-4-5 ezer forinttal többért tudok venni fejhallgatót is, ami tényleg sokkal tartósabb.
Én már nyolc hónapja nyúzom a fejhallgatómat, a kábele nem megviselt, és soha nem volt vele semmiféle problémám.
Nem rosszak ők azért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!