Mit jelent az hogy 30GB ingyen clouds tárhely?
Figyelt kérdés
nem nagyon értek ezekhez a mai kütyükhöz 65 évesen.szeretnék venni az unokámnak a tescoban egy Myaudio 708r tábla gépet2012. aug. 13. 12:00
1/5 anonim válasza:
Felhő. Olyan tárhely amit az interneten bárhol elérhetsz, de internet nélkül meg vagy lőve vele.
2/5 anonim válasza:
Egy szerveren kap ekkora privát tárhelyet ahová pakolhat le és fel dolgokat amiket gondol. Aktiv internetkapcsolat esetén éri csak el őket és persze - internetcsomag függő - adatforgalmi díja is lehet.
Vonzó ajánlat de mobilelőfizetés esetén többe kerül a leves mint a hús, viszont nem kötelező használni, csak egy lehetőség.
3/5 anonim válasza:
Mobilnettel drága mulatság lehet a használata, de wifivel teljesen jó, ha épp olyan helyen van.
Ez tényleg csak egy plusz lehetőség, nem kötelező használni. Szerintem nem elsősorban ezért fog örülni a gépnek. :)
4/5 anonim válasza:
Én erre mindig azt szoktam mondani, hogy inkább el kell vinni a gyereket és megmondja ő mi kell neki.
Az sosem sül el jól ha olyan vesz gépet aki nem is ért hozzá.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!Az unokám még 2 hete mondta hogy neki nagyon kell egy ilyen!Azóta azt hiszi hogy nem fogja megkapni!De hétvégén lesz a születésnapja és ezzel szeretném meglepni!Internet meg van neki.
2012. aug. 13. 17:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!