Mennyit ér egy Blaupunkt CR8010 kamera gyári táskában, fullosan minden tartozékával?
Figyelt kérdés
Elég komoly cucc, nem?2012. aug. 11. 22:42
1/6 anonim válasza:
Noé ezzel videózott a bárkában.
Ha szerencséd van nem kell fizetned ha a veszélyeshulladék lerakóban hagyod.
Vagy egy múzeum talán átveszi egy ezresért.
2/6 A kérdező kommentje:
Elvagy tévedve barátom, csak magát a kamerát 400 euróért árulják ebayen. Mért vinnék egy működő, valamimorban eléggé csúcskategóriás kamerát a vesz hullgyüjtőbe??? A most kapható olcsóbb kakikat is leveri.
2012. aug. 11. 23:18
3/6 anonim válasza:
Sajnos a régi csúcs ma már szemét, szóval valamennyi igazság van az első válaszban, de mégsem így van. Emlékszem, el akartam adni a SONY stúdiófelszerelésem(VHS, kistévé, mikrofonok) és azt mondták, hogy szerencsém hogy használható benne valami, különben még fizetnem is kéne a leadásért.. A legnagyobb tévétársaságok használták 90 elején.. Csak ezekből tudtál volna venni egy majdnem full extrás Mercit! A VHS azóta is megvan, gyönyörűen viszi a szalagokat, a 7 éves majdnem csúcs kategóriás LG-m sem volt ilyen jó és már rég elromlott.. Másik eset: A 486-ost mostmár körberöhögik, múzeumokban mutogatják, annak idején szintén 20 000 NSZK márka volt, megint csak egy Mercedes ára.. Szerintem ne add el, ezeknek már csak eszmei értéke van sajnos.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi, pedig azért gondoltam hogy ami újkorában egy Merci árába került, azt azért ma is ellehet adni egy 80-100eFt-ért hibátlan állapotban (egy helyen még a gyári fólia is rajt van) 8-as széria, gyári aktatáskában, titke carddal stb.
2012. aug. 13. 22:15
5/6 anonim válasza:
"Elvagy tévedve barátom, csak magát a kamerát 400 euróért árulják ebayen."
Próbáld ki te is, hirdesd meg és figyeld hogy kapkodnak majd érte.
Nem akarlak elkeseríteni, de nem 80 ezer hanem 8 ezer amiért gazdát találhatsz neki.
De ne nekem legyen igazam, szólj ha nagyot kaszálsz rajta, kíváncsi lennék ki adna érte nagyobb összeget.
6/6 A kérdező kommentje:
Oké, lehet hogy igazad van sajnos. :(
Tényleg fent van 400euróért is, de lehet hogy valaki csak hülyeségből rakta fel annyiért. Bezzeg ha 15 évvel visszamennék z időbe és akkor adnám el... (de akkor inkább a lottószámokat nézném meg :D)
2012. aug. 14. 11:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!