Üdv! Szeretnék segítséget kérni Gamer Pc V. Ps3? Döntésében. Mivel minden helyzet más de tudom a téma ezer éves még is 2012-ben vagyunk még sokára jön az új generáció konzolból szóval.
15 éve nem volt olyan, h ne lett volna konzolom arról tudok amit tudni kell(: Viszont Pc-ről kevesebbet.
Tönkre ment a régi ps 3 (javította szerviz+én is) a lényeg Szeretnék játszani az új GTAV,Hitman,Rocksmith,wach dogs, csak párat említsek.Nyilván tudom Gta+Wach D. miatt gondolkoztam el a pc n mivel szeretném ezeket méltó külsőjükben játszani. Ps fan vagyok utána olvasgattam pc ből
azért durva kéne a jó játékhoz. De érdekelne a véleményetek mivel két évig még marad a sony a ps3 al.Addig meg talán egy erős pc kitart.
Papíron jobb de nem jön rá a normális játékok nagy része.
Én azt mondom, hogy nem szabad grafika buz*nak lenni és venni kell egy PS3-at meg egy Xbox 360-at és minden játékkal tudsz játszani.
Am nem tudom hogy bírt neked ilyen keveset, nekem már 5 éve megvan, mindennap használom, van sokszor hogy 2-3napig folyamatosan megy, de még mindig tökéletesen működik.
A ps2-m meg kb 8 éves és az is teljesen jó, dvd olvasófejet se kellett cserélni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!