Egy vhs kazettás videót hogy tudok felvinni gépre, vagy dvd-re?
Figyelt kérdés
2012. aug. 10. 10:15
1/5 anonim válasza:
kell egy digitalizáló kártya amire rákötöd a videót, az veszi a jelet amit a pcn már nézhetsz, rögzíthetsz. Stb.
2/5 intrepid válasza:
Többféle megoldás van, én azt mondom el, ami nekem van, mert ahhoz értek: Asztali pc, tv. kártya, antennabemenetre a VHS antennakimenete, a pc tv-n megkeresni a vhs jelét, vhs-en lejátszás, pc tv-n rögzítés. Ez csak egy módszer, van több más lehetőség is.
3/5 anonim válasza:
antenna bemenetnél mindenképp jobb minőség a videojel átkötése, rca kábellel, vagy ha van svideo-val.
Egyéb megoldások, pl. van aki vállal ilyet, 1500/kazetta kb. én múltkor szívtam a DV kazettával, mindig fagyott a windózer, káromkodtam egyet és beadtam pénzért másnapra tuti minőségben megvolt :)
további alternatívák is vannak, pl. dvd-felvevő, okosabb tv-k, stb.stb.
4/5 anonim válasza:
Menta34, tudom, hogy régi a hozzászólásod, de az okostévés megoldás hogy működik?
5/5 anonim válasza:
#4 a PVR (felvevő) funkciós okostévéknél talán, de abból is van ami csak az antennás tv adást tudja felvenni és video jelet nem, ki kell próbálni, nincs benne tapasztalatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!