Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Egy vhs kazettás videót hogy...

Egy vhs kazettás videót hogy tudok felvinni gépre, vagy dvd-re?

Figyelt kérdés
2012. aug. 10. 10:15
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
kell egy digitalizáló kártya amire rákötöd a videót, az veszi a jelet amit a pcn már nézhetsz, rögzíthetsz. Stb.
2012. aug. 10. 10:30
 2/5 intrepid ***** válasza:
57%
Többféle megoldás van, én azt mondom el, ami nekem van, mert ahhoz értek: Asztali pc, tv. kártya, antennabemenetre a VHS antennakimenete, a pc tv-n megkeresni a vhs jelét, vhs-en lejátszás, pc tv-n rögzítés. Ez csak egy módszer, van több más lehetőség is.
2012. aug. 10. 10:30
 3/5 anonim ***** válasza:

antenna bemenetnél mindenképp jobb minőség a videojel átkötése, rca kábellel, vagy ha van svideo-val.

Egyéb megoldások, pl. van aki vállal ilyet, 1500/kazetta kb. én múltkor szívtam a DV kazettával, mindig fagyott a windózer, káromkodtam egyet és beadtam pénzért másnapra tuti minőségben megvolt :)

további alternatívák is vannak, pl. dvd-felvevő, okosabb tv-k, stb.stb.

2012. aug. 10. 11:02
 4/5 anonim ***** válasza:
Menta34, tudom, hogy régi a hozzászólásod, de az okostévés megoldás hogy működik?
2014. máj. 21. 00:01
 5/5 anonim ***** válasza:
#4 a PVR (felvevő) funkciós okostévéknél talán, de abból is van ami csak az antennás tv adást tudja felvenni és video jelet nem, ki kell próbálni, nincs benne tapasztalatom.
2014. máj. 26. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!