PS3-on is ugyanúgy van menüje a Blu-Ray filmeknek?
Figyelt kérdés
Beteszem a lemezt és egyből elindítja vagy a PS menüjében el kell indítanom? Youtube-on néztem videókat,de egyiken sem mutattak menüt,egyből indult a film. És ha van menü,abban a controllerrel ugyanúgy lépkedek,mint a távirányítóval?2012. aug. 7. 09:24
1/4 anonim válasza:
Nem értem mit kell ezen problémázni, ha nem indul el magától akkor majd te elindítod, ezért képest voltál egy kérdést kiírni?
Az irányítást is ugyanúgy észrevetted volna magadtól.
2/4 A kérdező kommentje:
Komolyan??? És te ezt látod fő kérdésnek? Boccs,de ha már kiadok 10ezret egy Blu-ray filmért,akkor nem mindegy,hogy menüsen és extrákat válogatva meg tudom-e nézni vagy csak elindítom a filmet és ennyi. Ezt csak mellékesen kérdeztem,de kösz a nagy segítséget. Inkább a te kommented volt felesleges,én pedig kérdeztem vmit,amire te kritizálsz! Gratula!
2012. aug. 7. 12:15
3/4 A kérdező kommentje:
Ez nevetséges,hogy kérdez valamit az ember és ezt a választ kapja,hogy Hát észrevetted volna magadtól! Fingod é nincs a válaszról sem és idejössz osztani az észt:))))) Röhej! Nem is tudom minek ez az oldal,ha ide csak ilyen nagyokosok járnának... pfff :D
2012. aug. 7. 12:19
4/4 anonim válasza:
Azt mondjuk nem írtad, hogy ezen múlik, hogy megveszed-e a blu-rayt (egyébként nemtom hol láttál 10k-ért blu-rayt, közel sem annyiba kerülnek), de akkor itt egy válasz: teljesen ugyanolyan, mint egy blu-ray lejátszón, van menü és minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!