Nem értem, mér kell ujraflashelni az xbox360-t?
Mindig hallom, hogy félévente kell flashelni, meg frissíteni, de akkor a régi játékokat nem viszi.. de már teljesen összezavarodtam.
Valaki tud segíteni azzal,hogy elmagyarázza mert épp ki szeretném flasheltetni.
Előre is köszönöm!
A Microsoft és a játékfejlesztők folyamatosan azon fáradoznak, hogy újfajta védelmeket építsenek be a frissen megjelenő játékokba. Amikor kifejlesztenek egy ilyen új védelmet, akkortól az új megjelenésekben már ezek benne lesznek. Erre szokott válasz lenni a másik oldalról, hogy megjelenik egy új firmware (flash). Csak akkor kell frissíteni a flasht, ha a legfrissebb játékokra hajtasz. Általában ez azzal jár, hogy a korábban kiírt biztonsági másolatokat a dvd drive már nem fogja tudni beolvasni. Ha tényleg érdekel a téma, akkor szánj rá egy kis időt és az alábbi oldalon a felmerülő kérdéseidre megtalálod a választ.
-slakat
Köszönöm szépen a válaszod,sokat segítettél.
Csak annyit szeretnék még kérdezni, hogy ha kiflash-elik a napokban, akkor meik legujjab játékot viszi?vagy flash függő?
Grand theft auto, cod, wwe 12-13, ilyesmi játékok érdekelnek és amiket esetleg találok.
szar flash hol vinné még ezeket?
Fél év mire egy új játékkal játszhatsz. Játszol rajta kemény 3 órát és meg is unod! Nem értem miért kell ki flashelni?
A multiplayer öröme nem is érdekel?:D
Sajnos eddig se tudtam multizni :(
Köszönöm a segítséget kérem a tanácsát és ujj flasht próbálok belerakatni.
Az livo-t pedig kerülöm , mint eddig :/
Szerintem még ne flasheld ki mert jövő január februárba új flashet adnak ki.
Egy új flash általába viszi a régebbijátékokat is egy két kivételével.
Arra pedig figyelj hogy a flashednél ujjabb játékot nerakj bele mert 1 az h ugyse játsza le másik h tnkreteheted vele a gépet és drága utánna javítattni.(Ha az utóbbi mondattal kapcsolatban kiványcsi vagy valamire írj.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!