Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Normális, hogy forró a LED tv...

Normális, hogy forró a LED tv oldala?

Figyelt kérdés
Van egy Samsung LED tévénk, aminek 10 perc használat után felforrósodik az oldala. Bejelentettük a hibát, 2 hétig volt szervizben a készülék, aztán visszahozták, hogy semmi baja. Amit kaptunk cserekészüléket, azzal nem volt ilyen gond, mégis azt állítja a cég, hogy hibátlan a tévénk.

#LED TV #melegszig
2012. aug. 6. 21:40
 1/4 anonim ***** válasza:
39%

Te most nézni akarod vagy fogdosni?

Az a lényeg, hogy megy.

2012. aug. 6. 21:53
 2/4 A kérdező kommentje:
Ettől azért értelmesebb választ vártam volna. Tudod azért érdekel, mert még van rá garancia, így szeretném, ha még időben kicserélnék, vagy megjavítanák, mielőtt tönkremegy.
2012. aug. 6. 22:01
 3/4 anonim ***** válasza:
44%

1 hét garanciát kaptál rá?

Akár 2 év múlva is tönkremehet úgyis megcsinálják.

Minden eszköz melegszik. Főleg most, hogy 32 fok van.

2012. aug. 6. 22:25
 4/4 anonim válasza:

Nekem volt már több Samsung LED TV-m, de mindegyik szobahőmérsékleten üzemelt. Most egy ES8000-em van, aminek a hátulja az Evolution Kit-nél baromira felforrósodik. Ez nekem nem tűnt normálisnak, kétmagos processzor ide-oda. A samsung szervízben telefonon azt mondták, normális, ha felmelegszik. Megnéztem a MM-ban egy ilyen tv-t és az is elég meleg volt, de talán nem ennyire.

Egy "hagyományos" LED TV-nek normálisan szobahőmérsékletűnek kell lennie. Legalább is nekem a korábbi kettő ilyen volt....

2013. márc. 20. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!