Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Szerintetek jó ez a számítógép?

Szerintetek jó ez a számítógép?

Figyelt kérdés

Nem nagyon értek hozzájuk, csak ilyet szeretnék venni és nem tudom hogy jó-e kérlek segítsetek köszi:

Intel Core i7-3770K 3.9Ghz turbo "Ivy Bridge"

ASUS Maximus V Gene PCE-E 3.0, USB 3.0

16GB 1600MHz Corsair Vengeance RAM

256GB OCZ Vertex 4 SATA-3 SSD

3TB Seagate Barracuda SATA-3 HDD

ASUS GEFORCE GTX 680 2GB DDR5 grafika

Corsair H100 dupla ventis processzor vízhűtés

Bitfenix Colossus Venom ház zöld/piros LED

LG Blu-Ray író meghajtó

2012. aug. 5. 17:29
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha nem értesz hozzá egyáltalán minek ilyen gép? Troll kérdés vagy csak bolond vagy? 400 (de minimum 300) rongyot kiadni valamiért amit úgysem fogsz kihasználni.
2012. aug. 5. 17:33
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem nekem venném. De amúgy nincs sok közöd mire használnám, csak kérdeztem, hogy jó gép-e.
2012. aug. 5. 17:36
 3/4 intrepid ***** válasza:
Ha már így másnak veszel, vehetnél nekem is, :-) végülis csak kiváncsiságból, mennyi a vége? Egyébként egy elég jó kis gépnek tünik.
2012. aug. 5. 17:41
 4/4 anonim ***** válasza:

Oké, hogy nincs hozzá közöm, nem is akartam megtudni, de ha neked Sims3-ra kellett volna egy gép akkor ez túlzás lett volna.

Egyébként jó gép, vagyis NAGYON JÓ, ez pár évig minden elvisz majd max grafikával.

2012. aug. 5. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!