Gregor555 kérdése:
Megéri elcserélni?
Figyelt kérdés
Xbox 360 at szeretném eladni elcserélni.ajánlottak érte egy garanciás wii-t és egy psp 3004 mind2 flashelt és a boxom is. Vagy jobban járok ha eladom végülis már 4 éves a gép2012. aug. 5. 10:52
1/13 anonim válasza:
Ha mind a kettő terméket adják érte akkor add oda.
Ha csak az egyiket akkor ne.
33-ért el lehet adni a boxot.
2/13 anonim válasza:
Hogy érne 33.000Ft-ot. Egy új Xbox360 Slim 4GB 45.000+2 év gari.a 260 GB Slim 51.900!
3/13 anonim válasza:
Garantálom neked, hogy vaterán akár 35-ért is elmenne.
Hülyék az emberek és megveszik.
4/13 A kérdező kommentje:
33 ezerért tényleg nem lehet eladni csak valami nagyon hozzá nem értő embernek, én 25ezerért hirdettem meg. Gondolkodok a cserén, de most kp-nak jobban örülnék. Amúgy mind a 2őt odaadnák a boxért.
2012. aug. 5. 23:45
5/13 anonim válasza:
Hogy ha azokat is eladásra szánnád, akkor talán lenne egy kis hasznod. Ne húzzátok le a válaszomat és ne tartsatok hülyének :D, de 1 éve volt Psp 3004-em és nem lehetett flashelni, sztem járj utána egy kicsit.
6/13 A kérdező kommentje:
Én meg olyat nem hallottam még, hogy Wiit lehet flashelni de ha mégis akkor , hogy van rajta garancia?? :D mert ezt állítja az illető :D
2012. aug. 7. 10:14
7/13 anonim válasza:
Lehet a wii-t flashelni, de akkor a gari ugrik!
8/13 anonim válasza:
Hiába van rá garancia az nem ruházható át másra!
9/13 A kérdező kommentje:
Miért ha veszel egy garanciás telefont egy másik ember nevén van akkor a garancia szerinted elvész? :D
2012. aug. 8. 00:23
10/13 A kérdező kommentje:
*ami egy másik ember nevén van
2012. aug. 8. 00:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!