A napokban szeretnék egy PS3-at venni tudnátok segíteni pár kérdésben?
szóval első kérdésem, hogy van komolyabb különbség a 160gb és a 320gb slim gépek között vagy csakis a hhd mérete?
és még egy dolog hogy Ausztriába veszem meg és sejtem alapértelmezett ként a német nyelv lesz beállítva a gépen, szóval ezt az dolgot pár lépésell beállíthatom angolra, vagy esetleg van lehetőség nyelvi csomagokat leszedni a store ból értem ez alatt magyar csomagot vagy felejtsem el? de az angol is tökéletesen megteszi, csak ha van akkor miért ne.
előre is köszönöm a válaszokat!
nagyon király és köszi a választ, igazából én is a 320 akartam venni csak most néztem egy elég baráti akciót 160 gb os 100euróval kevesebb szóval egész jó ajánlat, és olvastam hogy sokan nem is használják ki rendesen.
amire még nem sikerült rájönnöm hogy a hdd, re ugye zene videó stb lehet pakolni mindent, nah de játékokat lehet róla futtatni, vagy csak a demokat? hallodtam hogy vannak hack ek de nekem az nem pálya :D
Mindjárt jön ide a sok hülye fikázni a ps3-at, de ne halllgass rájuk, az xbox egy qrva nagy fos :D
Igen a nyelvi csomag rajta van, nem kell letölteni semmit, csak átállítani
És igen, csak hdd méretben különbözik, szerintem érdemes a 320-ast, csak minimálisan drágább
fhu hát ahogy mondod én alapból már az xbox konrollertől rosszul vagyok :D XD
de amúgy megfontolom hogy megveszem a 320gb :)
Itt pontosan leírnak mindent róla. amúgy is érdemes feljárni erre az oldalra, ha PS3-at veszel.
Annyira vicces ez a fanboy-kodás.
Xbox 360 kontrollere sokkal jobb, ráadásul az összes játékot fel lehet telepíteni. Bár PS3-ra vannak jó játékok is Uncharted, Heavy Rain, God of War.
jól van én sem akartam most itt lehúzni az xbox -ot, én csak szimplán ps fan vagyok ;)
még egy kérdésem lenne ha esetleg az adott linkben nem találnám meg, hogy tv-t is veszek mellé egy 80 cm es hd lcd tv re gondoltam elsőnek, de ugyan abban az árban (persze egy gyengébb márkában) led tv-t is lehet venni ugyan úgy 80 cm stb
ez milyen mértékbe befolyásolja a dolgokat?
és mi van a csatlakozokkal? olvastam így félszemmel hogy ilyen olyan kábellal jobban olvashatók az apró szövegek, jobb képminőség trallalatrallala...
ha erről is tudnátok nekem mondani pár dolgot akkor elvileg befejeztem a szerencsétlenkedést meg hülye kérdezgetést :D
csak ugye bár nem kis pénzről van szó és az ember alaposan szeretné átrágni a dolgokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!