Mit tegyek az mp3 mal? Részletek lennt!
(1. vagyok)
"Az mp3-akba nem ekll elem tölteni kell őket!!!Gondolom ezt nem tudtad."
Az én MP3 lejátszóm AAA jelölésű ceruza elemmel megy. Gondolom ezt meg te nem tudtad.
Az lehet, hogy a Philips GoGear széria beépített aksis, ennek nem néztem utána, mikor a válaszomat írtam, valóban. Nem voltam elég körültekintő, de a szándékom jó volt.
Nekem is volt olyan, hogy lefagyott az MP3 lejátszóm, és az általam fentebb írt módszer volt orvoslat a problémára.
Azért te is gondolkodhattál volna többet, mielőtt lehülyézel.
Jó zenehallgatást, te másik hülye.
(1. vagyok újfent)
"Egy elemes mp3 sincsen az vmi őstipusú szval te vagy lemaradva nagyon!!!"
Ellentmondás, egy mondaton belül...
Miért akarsz felülemelkedni, és miért támadsz mindig?
Miért nézel hülyének, és miért vitatkozol, mikor te magad sem rendelkezel ezekhez alapul szolgáló elegendő információval?
Miért nem tudod értékelni a segítő szándékot?
Miért nem írod le a megoldást azoknak, akik később hasonló problémába ütköznének? (Egyébként én is kíváncsi lennék rá, bár téged ez fog a legkevésbé motiválni.)
Az első válaszodban elég lett volna annyit írni, hogy "nem elemes". Alig pár billentyűleütés (energiát is spóroltál volna), csak a lényegre szorítkozott volna, mellőzött volna mindennemű sértegetést és még el is rejtette volna a tájékozatlanságod. Továbbá nem is írtam volna többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!