Miért nem indul el a laptopom?
Figyelt kérdés
este normálisan kilett kapcsolva.a töltőét észleli , mi lehet a baj????2012. aug. 4. 07:57
2/4 anonim válasza:
Egyszer nekem is volt ilyen, este semmi baja nem volt, reggel nem akart indulni. Fél napig szenvedtem, próbáltam a másik gépen a neten infót szerezni, aztán délután magától ismét beindult, azóta sem tudom mi baj volt.
Az álló számítógépünknél pedig vírus miatt volt ilyen gond, egyszer sikerült csökkentett üzemmódban indítani a gépet, akkor mindent átmásoltam, leszedtem róla, hogy ne vesszenek el adatok. Aztán vírusirtás után újra kellett telepíteni a gépet.
Remélem nálad is az első verzió áll fent, egyszer csak magától megjavul a gép.
3/4 anonim válasza:
egy kicsit pihenni kell hagyni és megpróbálni később
(az idő nekünk dolgozik :))
4/4 anonim válasza:
Pihentetni kell. Ilyen melegben érdemes laptop hűtőt használni, a gépeknek a 21 fok lenne ideális. Ha a lakásban 26-30 fok meleg van, hamarabb túlpörög a gép. Tedd hűvös helyre pár órára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!