Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mért nem sikerűl az Xboxomal...

Mért nem sikerűl az Xboxomal csatlakozni a nethez?

Figyelt kérdés
ugye van az hogy csatlakozás a nethez és nem sikerűl csatlakozni és kiírja hogy a ip címel van baja utána néztem de amit találtam nem vált be és most elakadtam ott hogy DHCP na az mi mert ír valami ilyet a net hogy ilyen problemom lehet ahol vettem az xboxoz bevitem hogy mért nem csatlakozik ott csatlakozott de itthon nem pedig mindent úgyanugy csinálok mint ott a fickó tehát nem a xboxnak van baja hanem a netnek pontosabban a hálozatnak,de a DHCP-nél elakadtam kérlek segítsetek

2012. aug. 3. 22:13
 1/9 anonim ***** válasza:
Hali!Nekem is ilyen problémám volt egy modem csere után!Mint kiderült nem kapott IP címet az Xbox a modem-től!Az internet szolgáltatódat kell felhívnod mint ahogy én is tettem és ők bentről a központból elintézik a beállítást!Azt mondták nekem is hogy jeleznem kellett volna hogy Xbox-ozni akarok de mikor cserélték a modemet pont nem voltam otthon!
2012. aug. 4. 10:43
 2/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ :) remélem beválik egyébként szombaton is lehet hívni?
2012. aug. 4. 11:48
 3/9 anonim ***** válasza:
Az invitel-nél nonstop a szolgáltatás de szerintem mindegyik szolgáltatónál így kéne lennie,elvileg.
2012. aug. 4. 12:09
 4/9 A kérdező kommentje:
na akkor ebédután fel is hívom őket és te mit mondtál nekik?
2012. aug. 4. 12:13
 5/9 anonim ***** válasza:
Mivel én először a Live szolgáltatás valamely hibájára gyanakodtam ezért őket hívtam mindent kipróbáltunk amit lehetett,mikor már nem volt több lehetőség akkor az ügyfelesnek annyi tippje maradt hogy a modemen van valami letiltás vagy központilag nincs valami beállítva!Annyit mondj nekik hogy xbox-ot kötnél a modemre és valószínű nem kap a xbox IP címet a modemtől ezért nem tud kapcsolódni a netre vagy, hogy xbox live szolgáltatást szeretnél használni és állítsák be úgy a szolgáltatást hogy ez a dolog működjön!Remélem sikerül ha nem írj és elküldöm az xbox ügyfél szolgálat tel.számát ami ingyenes de csak H-P lehet őket hívni!
2012. aug. 4. 14:36
 6/9 A kérdező kommentje:
kösz felhívtuk és mondtuk nekik hogy valószínű az a baj hogy az xbox nem kap ip címet de ők azt mondták hogy ott minden rendben van és nem tudnak mit segíteni ha elküdöd akkor köszi mégegyszer
2012. aug. 4. 15:31
 7/9 anonim ***** válasza:

Xbox live ügyfél!

Hétfő-Péntek:08-16-ig

06 80 018590(ez ingyenes)

1 777 4933

Remélem sikerül!

2012. aug. 4. 17:40
 8/9 anonim ***** válasza:
Még az is lehet hogyha nem múltál el 18 és a saját adataidat adtad meg akkor sem fog felengedni próbáld valamelyik szülő adataival regelni nem veszítesz semmit!
2012. aug. 4. 17:44
 9/9 A kérdező kommentje:
hova adtam adatokat?am kösz
2012. aug. 4. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!