Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mennyibe kerül majd az iPhone...

Mennyibe kerül majd az iPhone 3Gs?

Figyelt kérdés
Mivel még nem jelent meg Magyarországon, így nem tudom, csak egy hozzávetőleges árat szeretnék, mennyibe kerül, ha nem úgy venném, hogy ott hagynék egy ezrest T-Mobile-nál, utána meg évekig fizethetem, hanem, hogy fix árban, előfizetés nélkül. Köszönöm a válaszokat!
2009. júl. 18. 22:59
 1/6 anonim ***** válasza:
73%

16 Gb.os:

[link]

32 Gb-os

[link]

Ennyi pénzért már egy jó laptopot + telefont lehet kapni.

2009. júl. 19. 17:05
 2/6 A kérdező kommentje:

Vagy egy jó HD TV-t és egy konzolt:)

Köszönöm a választ!

2009. júl. 19. 17:42
 3/6 anonim ***** válasza:

Zsebre vágod a HD tévét és telefonálsz/stb stb/ is vele?

:)

2009. júl. 20. 11:54
 4/6 A kérdező kommentje:

Nem, de monfjuk 150ért veszek egy HD TV-t, 40ért konzolt(most ebbe nem mennék bele, hogy milyet) és 10ért meg egy sima telót, azon is lehet telefonálni meg SMS-t küldeni:)

Mindössze csak kíváncsiságból tettem fel ezt a kérdést, nem éri meg, és nem is vennék iPhone-t, mivel r(o)hadtul drága és egy csomót bukok rajta:)

2009. júl. 20. 16:48
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát befektetésnek tuti nem jó. :D
2009. júl. 20. 18:03
 6/6 A kérdező kommentje:

Hát igen:)

Konzol szempontjából sokkal jobb, induljunk ki az én régi PS2-őmből:

Anno talán 2003-ban vettem 80ezerért, most 2009-ben 30e Ft. 50e Ft bukás. Kíváncsi lennék, egy iPhone 3Gs mennyit érne 6 év múlva?

2009. júl. 21. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!