Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Tönkreteheti a fényképezőgépet...

Tönkreteheti a fényképezőgépet, ha egy játékmikroszkóp kukucskálójának segítségével csinálok makrófényképeket?

Figyelt kérdés

Csak azért kérdezem, mert tegnap, amikor teszteltem még jó volt minden, de mára minden kép kiég...

A keresőben minden ok, videózni is lehet, de fényképezni nem.

2012. aug. 3. 12:54
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem kellene gondot okoznia.

Nem állítottál esetleg program módot?

Egy példa fotó?

2012. aug. 3. 13:45
 2/5 anonim ***** válasza:
Csak nem a Nokia 808 PureView-ről van szó?
2012. aug. 3. 13:57
 3/5 A kérdező kommentje:

... de :) csak eléggé kétségbe vagyok esve, és minden oldalról próbálom megközelíteni a dolgot, és kideríteni a probléma forrását. Mintaképeket találsz a másik kérdésben.

Amúgy szerintem sem okozhat problémát, és már egy másik fotós ismerősömet is megkérdeztem, aki a technikai részét elég jól tudja, és normális fényképezők esetében kizárt dolognak tartja, viszont a PureView technológiát nem ismeri annyira, és nem tudja biztosan kizárni, hogy ez lett volna a veszte.

2012. aug. 3. 14:21
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha nem verted bele a kamerát az okulárba, vagy nem tetted ki a gépet olyan fényintenzitásnak, amit szabad szemmel nem tudnál elviselni, akkor kizárt, hogy ettől baja van.
2012. aug. 3. 18:53
 5/5 A kérdező kommentje:
Tegnap este próbálgattam, max. egy 40W-os égő fénye jutott a kamerába a műanyag lencsén keresztül. Keresőben minden szenzor rendesen működik, mint ahogy videózás közben is, szóval szerintem szoftveres probléma lehet.
2012. aug. 3. 19:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!