Mit gondoltok erről? (Thome)

Figyelt kérdés

Meg lehetne valahogy oldani hogy legyen a thome sat tv családi csomagjában Discovery Science?

Ha igen, hogyan.

Amúgy mi a véleményetek a thome ról.

2012. aug. 2. 09:00
 1/4 anonim ***** válasza:

" Amúgy mi a véleményetek a thome ról. "

Nekünk is ők vannak,szerintem az ország egyik legjobb szolgáltatója a T.

2012. aug. 2. 09:25
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem meglehet oldani, mert a Speak és a Mezzo mini csomag is Ügyfél igényre került vissza a kínálatba. Én azt javaslom, hogy írj az ugyfelszolgalat@t-home.hu címre. Természetesen ezt minél többen teszik, annál nagyobb a valószínűsége, hogy sikeres lesz a kérvény.
2012. aug. 3. 07:52
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem értem mi ez a speak és mini csomag mi van vagy volt bennük. Elmagyaráznád?
2012. aug. 3. 08:53
 4/4 anonim ***** válasza:
A Mezzo egy csatorna, mely leginkább komolyzenei műsorokat sugároz. Ez kikerült a kínálatból valamilyen oknál fogva, de a nézők/előfizetők vissza szerették volna kapni. Mivel ezt sokan jelezték a T felé, így bár nem a családi csomagba(54 csatorna) került vissza, de mini csomag keretében elérhetővé tették. ez azt jelenti, hogy pl.:a Családi díjcsomag mellé plusz havi díjért igénybe lehet már venni. Mivel viszonylag kevés idegennyelvű műsor van a díjcsomagokban (alap, családi, extra), és sokan jelezték, hogy többet szeretnének, a T létrehozott egy olyan mini csomagot/kiegészítő díjcsomagot, mely plusz havidíjért x számú külföldi csatornát tartalmaz a már meglévő díjcsomag mellett. ezekről a tematikus mini csomagokról/kiegészítő díjcsomagokról azt kell tudni, hogy önállóan nem lehet megrendelni őket, csak egy díjcsomag mellé. Itt láthatóak milyen mini csomagok vannak jelenleg: [link]
2012. aug. 6. 08:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!