Ha egy PSP-n magyar nyelv van akkor fel van törve?
Figyelt kérdés
2009. júl. 18. 12:54
2/3 anonim válasza:
Igen, fel van törve. Hivatalos fw-ben nincs a magyar nyelv, csak a feltörés után tölthető le rá a magyarítás, bár ha az én véleményemre vagy kíváncsi, szerintem felesleges a magyarítás. Van benne kb. 50-60 szó, aminek a 70%-a ilyen "Yes" típúsú könnyű angol szavak, illetve azt hallottam, hogy a magyarítás a PSP billentyűparancsait is átlakítja(a Select-tel tod kikapcsolni) - de ez egy nem megerősített tény.
3/3 anonim válasza:
Igen felvan törve !!Az elözö feltevését nem erösitem meg hogy a gombkiosztást megváltoztatja mert nekem is magyarositva van és semmi gond nincs vele !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!