Milyen zenelejátszó készüléket ajánlotok 15 000 Ft környékén?
A minőségi zenehallgatás a veszteségmentes tömörített (flac, ape) formátum, de annak kell a min. 4GB belső tárhely, de az sd kártya bővíthetőség se hátrány, és azért ismertebb/jobb márka kellene legyen.
Az árukeresőn (arukereso.hu) szétnéztem és ezeket találtam ebben az árkategóriában:
Memóriakártyával bővíthetők:
-Creative M300 4GB (de sajnos csak wav-ot tud, az meg túl sok helyet foglal; azért elmegy, mert a hangja biztos jó) 15300
-SanDisk Sansa Clip+ 4GB (ez is jó választásnak tűnik, csak az ape-t nem ismeri)14000
Memóriakártyával nem bővíthető:
-PHILIPS (minden fontosabb formátumot lejátszik, de nem bővíthető)12-13000 körül
Én a sandisk, meg vmelyik philips között hezitálnék, de végül lemondanék a bővíthetőségről, és a philipset választanám. Viszont -ha csak később, utólag is- vennék hozzá egy Sennheiser fülhallgatót (+8000), és azzal kihoznám belőle a maximumot. Ennyiből ennyit tudtam kihozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!