Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen zenelejátszó készüléket...

Milyen zenelejátszó készüléket ajánlotok 15 000 Ft környékén?

Figyelt kérdés
Lehetőleg ne érintőképernyős legyen, fényképező és egyéb butaságok sem kellenek. Zenét szeretnék hallgatni rajta csak, minél minőségibb módon /mármint ebben az árkategóriában/ Előre is köszönöm a válaszokat.

2012. aug. 1. 18:19
 1/3 A kérdező kommentje:
Bocsánat, kihagytam, hogy hordozhatót szeretnék. Tehát ilyen mp3/mp4-re gondoltam :)
2012. aug. 1. 18:26
 2/3 anonim ***** válasza:

A minőségi zenehallgatás a veszteségmentes tömörített (flac, ape) formátum, de annak kell a min. 4GB belső tárhely, de az sd kártya bővíthetőség se hátrány, és azért ismertebb/jobb márka kellene legyen.

Az árukeresőn (arukereso.hu) szétnéztem és ezeket találtam ebben az árkategóriában:

Memóriakártyával bővíthetők:

-Creative M300 4GB (de sajnos csak wav-ot tud, az meg túl sok helyet foglal; azért elmegy, mert a hangja biztos jó) 15300

-SanDisk Sansa Clip+ 4GB (ez is jó választásnak tűnik, csak az ape-t nem ismeri)14000

Memóriakártyával nem bővíthető:

-PHILIPS (minden fontosabb formátumot lejátszik, de nem bővíthető)12-13000 körül

Én a sandisk, meg vmelyik philips között hezitálnék, de végül lemondanék a bővíthetőségről, és a philipset választanám. Viszont -ha csak később, utólag is- vennék hozzá egy Sennheiser fülhallgatót (+8000), és azzal kihoznám belőle a maximumot. Ennyiből ennyit tudtam kihozni.

2012. aug. 1. 23:09
 3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon kedves vagy :) Köszönöm :)
2012. aug. 2. 00:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!