Miért ne akarja a PS3-mam a játékokat beolvasni?
Figyelt kérdés
Tegnap még hibátlanul ment a Tom Clancy's Future Soldier, ma meg már nem olvassa be se ezt, se mást, csak a Call of Duty World at War-t, abból is olyan 10-15 perc után kidob.2012. aug. 1. 10:44
1/8 anonim válasza:
Nincs olyan játékod, amihez nem kell lemez?
Tehát a HDD-n van?
Mert ha azokat hibátlanul olvassa, csak a lemezeseket nem, akkor én egy olvasófejhibára tippelek.
2/8 A kérdező kommentje:
Van, azok szépen mennek, de mostanában elég sokszor mindennél( zenénél, filmnél stb.)megakad a hang egy kicsit, olyan pár tized másodpercre. lehet, hogy nem csak olvasófej probléma? Amúgy a gépem egy 80 Gb-os alap, nem lett benne turkálva( értem itt arra hogy pl. HDD csere)
2012. aug. 1. 14:42
3/8 anonim válasza:
Olvasófej hiba lehet.
Ezért fos a PS3, mert nem lehet HDD-re másolni a játékot. Röhej.
4/8 anonim válasza:
xboxra is csak flashel tudsz hddre másolni ennek sincs sok értelme mivel konzolon is multinak van értelme...
5/8 A kérdező kommentje:
Már leadtam szervizbe, ott helyben átnézték és nem csak az olvasófejjel volt probléma, hanem mással, ezért késett a hang egy kicsit. 20 ezer forintért a fejcserét és ezt is megcsinálják, plusz ingyen kitisztítják.
2012. aug. 2. 08:51
6/8 anonim válasza:
Ekkora hülyeséget rég hallottam az enyémen nincs flash mégis a HDD -ről játszok évek óta nem tudom honnan vetted ezt baromságot!!!!????
7/8 anonim válasza:
2008 vége óta lehet a játékokat HDD-re másolni Xboxnál a hivatalos dashboard-dal.
8/8 A kérdező kommentje:
Amúgy a Resident Evil 5 Gold Edition is csak azért megy( tegnap beraktam, működik ), mert azt feltelepíti a HDD-re( 6GB-t )
2012. aug. 2. 12:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!