Mi tud egy Ipod Touch?

Figyelt kérdés

[link]

Ugyertem Mi jo benne? Nektek mi tetszet ha mar tapasztaltatok?

2012. júl. 31. 22:33
 1/4 anonim ***** válasza:

Rengeteg kép, zene, videó ráfér, királyak a játékok, a legújabbal lehet fotózni is, van wifi, használható külső vevővel gspnek, az akksi elég jól bírja, strapabíró, nem foglal sok helyet, jól szól, nem romlik el spontán, szerintem jól is néz ki és fölöslegesnek tartom, hogy minden évben a legújabbra lecseréljem az iphone-al ellentétben (olyanom nincs, mielőtt belekötne valaki).

Lehet rátenni mindenféle doksit, ha nagyon belassulna, egyszerűen újra lehet tenni a szoftvert és kész is, könnyen gyorsan rá lehet ituneson keresztül dobálni a cuccokat és ha keveset használom, csak pl zenére vagy néha kis wifi, akkor 2 hetente elég tölteni vagy még ritkábban és hamar fel is töltődik az akksi. Régebbi modelleket tűrhető áron meg lehet kapni, az enyémet pl 42 ezerért vettem az első megkeresett fizetésemből.

Egy 2. generációs ipod touch tulaj.

2012. júl. 31. 22:45
 2/4 A kérdező kommentje:
Koszi! Sokat segitett
2012. aug. 1. 09:29
 3/4 anonim ***** válasza:
Régen megérte, de most, hq újonnan akarsz venni gondolom legalább 32 gb-osat, mert a 8 giga szerintem egy pmp- nél nem elég, pláne, hogy alkalmazások is vannak rá. Tehát a 32 gigás 260€ - ba kerül, és hát azon már jobb telefont tudsz venni, úgyhogy, azt tanácsolnám, hogy gondold át,. Jó lenne ha kiadnának majd újat, ugyanolyan áron , mint a mostaniak legalább ketmagosat, az megérné.
2012. aug. 1. 10:12
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem a 8 giga sem olyan hű de kevés, amúgy meg fölösleges minden vacakkal telerakni, mert egyrészt belassul, másrészt nem hiszem, hogy van ember, aki naponta kb. 5-6-7 gigányi zenét hallgat, hogy ne férjen fel elég app mellé. Feltételezem, mivel a kérdező nem ismeri az ipod touch semennyire, így házilag jailbreakelni se fogja, magyarán maradnak az ingyenes programok.

Példának okért, az én touchom 16 gigás ugyan, van rajta 317 zeneszám, 12 rövid videókilipp, 21 fénykép és 41 program de ezeknek a felét se hallgatom/használom, a videóklippek is unaloműzőnek vannak. És van a 16-ból (amiből kb 3-400 megát maga a szoftver foglal el) így 10,5 giga szabad helyem.

2012. aug. 1. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!