Laptop kategóriák. Milyet ajánlanátok?
Sziasztok
Laptopot szeretnék vásárolni, egy mindennapi használatra, csak éppen nem tudom, hogy mégis milyet... alapjába véve egy középkategóriás gépre gondoltam...pl. valamilyen Fujitsu-ra... de amint írtam nem értek hozzá... és mi lenne az-az árkategória amiben érdemes lenne gondolkodnom?... végülis ebben a középkategóriában is inkább a felső szélét szeretném megcélozni....
Előre köszönöm válaszotokat...
Hülye kérdés, vagy legalábbis nem elég részletes.
Mire akarod használni?
Ha egy felső középkategóriás gépet szeretnél amin játszani is lehet, akkor a Fujitsu nem jó választás, mert azokban általában integrált videokártya van. Ha játszani nem szeretnél, akkor a Fujistsu jó választás, mert megbízható gépeket gyárt. Én ezeket ajánlom.
Ha játékra nem használod, akkor ezeket ajánlom.
Ez a hardvert tekintve nem egy felső középkategóriás gép viszont általános használatra alkalmas. Ráadásul nagyon megbízható minőségi gép 3 év garanciával!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!