Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Laptop kategóriák. Milyet...

Laptop kategóriák. Milyet ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Laptopot szeretnék vásárolni, egy mindennapi használatra, csak éppen nem tudom, hogy mégis milyet... alapjába véve egy középkategóriás gépre gondoltam...pl. valamilyen Fujitsu-ra... de amint írtam nem értek hozzá... és mi lenne az-az árkategória amiben érdemes lenne gondolkodnom?... végülis ebben a középkategóriában is inkább a felső szélét szeretném megcélozni....

Előre köszönöm válaszotokat...

2012. júl. 30. 10:42
 1/3 anonim ***** válasza:

Hülye kérdés, vagy legalábbis nem elég részletes.

Mire akarod használni?

2012. júl. 30. 11:19
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha egy felső középkategóriás gépet szeretnél amin játszani is lehet, akkor a Fujitsu nem jó választás, mert azokban általában integrált videokártya van. Ha játszani nem szeretnél, akkor a Fujistsu jó választás, mert megbízható gépeket gyárt. Én ezeket ajánlom.

[link]

[link]

Ha játékra nem használod, akkor ezeket ajánlom.

[link]

Ez a hardvert tekintve nem egy felső középkategóriás gép viszont általános használatra alkalmas. Ráadásul nagyon megbízható minőségi gép 3 év garanciával!

[link]

2012. júl. 31. 20:37
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha nem játszol én a Lenovo vagy a Fujitsu gépet ajánlom.
2012. júl. 31. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!