Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mért melegszik fel enyire a...

Mért melegszik fel enyire a dvd lejátszó?

Figyelt kérdés
már egy film után is tzforro a lejátszo teteje, mér melegszik fel enyire? Mit lehetne vele csinálni?
2009. júl. 17. 12:47
 1/3 anonim ***** válasza:

Csak ebben a nagy hőségben vagy máskor is?

Ha csak most, az lehet, hogy nem elég neki a hűtés. Esetleg ha van benne hűtőventillátor (nézd meg a hátulját) lehet az is hibás.

2009. júl. 17. 12:57
 2/3 A kérdező kommentje:
máskor is, van benn ventillátor, mikor leállitom a filmet elindul. de legalább lehet rajta tojást sütni :)
2009. júl. 17. 17:39
 3/3 anonim ***** válasza:

Ne aggódj, egy (házimozi) dvd lejátszóban nagyon sok minden fel tud melegedni, ez normális. Például ha megnézel egy két órás filmet, a lemez megállás nélkül pörög, miközben folyamatosan lézert vetít rá a leolvasó. Mikor először kivettem a dvd-t, azt hittem mindjárt megolvad. Aztán belül felmelegedhet a feszültségátalakító (pl. laptoptöltőmön is sütni lehetne). Biztos vagyok abban is, hogy ahhoz, hogy dübörögjön a mélynyomó, nem kis feszültség kell. És még akkor nem beszéltünk a processzorról (mert az is van neki). Ezek mind hőt fejlesztenek.

Mit tehetsz? Nézd körben meg, hogy hol vannak rajta szellőzők. Azokat feltétlen hagyd szabadon. Ha lehet, ne teríts rá semmit, ne tedd rá a TV-t. És ne hagyd, hogy a por megüljön rajta, mert belül lerakódik és fogja a meleget. Jó filmezést!

2009. dec. 11. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!