UPCs hds beltéri egységbe "kalóz" kártyát mennyiért lehetne venni? Vagy hogy lehet azt megoldani h ingyen nézem? Köszi elore is a válaszokat
Hali szerintem sem vagy hülye és nem is értem ha nem tudnak normális választ adni akkor miért írnak egyáltalán? (Csakhogy bosszantsanak???) Ezt mindenkinek be kéne tartania:
-A gyűlöletkeltésért, mások sértegeséért, provokálásért, vállalkozásod, weboldalak reklámozásáért, trágárkodásért, rasszista írásokért, több kérdés ugyanazokkal a válaszokkal történő végigspameléséért, közízlés megsértéséért kitiltás jár, így ilyen válaszokat ne írj!
ÉN is bocsánatot szeretnék kérni az OfF-ért de ez így van!
Látom nem voltam egyedül ezzel a dologgal :)
Én találtam a neten olyan szolgáltatást, amivel az EU-s tv csomagok közül szinte mind nézhető. Képzeljétek el, kb 8e tv és rádió csatorna, több mint 600 HD (nagy felbontású) tv csatorna, ebből 150 körüli TV csatorna, kb 20 xxx csatorna, nagy részük 24 órás, tehát nem csak este 11-től elérhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!