A 3D televízióknál ún. funkció a 3D? Tehát ha normál képet szeretnék látni, azt át tudom váltani valami menün keresztül?
Nem válasz, hogy totál bukta a 3D? Tanulj már meg olvasni.
A sok ember akit belehet hülyíteni ezzel, most veszi ezeket de 1-2 év és lecseng a 3D mizéria. Egyszerűen nincs jövője.
A tökéletes 2D-s képnek van jövője meg a nagyobb képméretnek.
Van konvertált 3D, ami nagyon, nagyon szar. Semmi mélységérzet, és talán még a képen is ront.
Filmeknél amit alapból 3D-be vettek fel nem rossz, de 90%-uknál semmi extra élményt nem ad hozzá az extra dimenzió.
Egy, max két kezemen meg tudom számolni hány filmet éri meg tényleg 3D-ben megnézni.
Ha van otthon egy PS3-mat akkor viszont megéri a 3D, rengeteg játékot 3D-ben adtak ki, és ezek nagy része jól sikerült, plusz egy játékkal több időt töltesz, mint egy filmmel.
Egyéb esetben felesleges a 3D, pár év múlva úgy is jön valami komolyabb technológia, remélhetőleg a hologramos tv már nem olyan távoli jövő.
Illetve 40" alatt felesleges 3D-s tv-t venni.
Lol akkor minek teszel fel kérdést ha leszarod a felhasználók személyes véleményét?
Mondhattam volna, hogy vedd meg nyugodtan aztán meg lehetne bosszakodni, hogy 1-2 filmen kívül nem jön rá semmi.
Egyébként tényleg jobban kifejthetted volna, az nem mond sokat egy embernek, hogy totál bukás, ha nincs otthon a témában nem tudja, hogy mi miatt?
Egyébként ez a tv ha jól látom úgy átlag 150k-ba kerül, ebből a helyedben vennék egy minimum 42"-es Panasonic plazmát, vagy ha kicsi a szoba akkor egy olcsóbb 32"-eset.
Vagy ha van felesleges pénz akkor vehetsz 3D-s tv-t is, ha nem bánod, hogy évente talán 2x fogod a 3D funkciót kihasználni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!